tirsdag

Seneste film

Synes det ser lidt tyndt ud på seriefronten lige nu, bortset fra at Mad Men 4 selvfølgelig lige er kommet, men sidst jeg købte noget til de sene aftener, hvor man bare har brug for at gå kold foran fjernsynet, var det de her film, som var på tilbud forskellige steder. Kiezlowskis trilogi som jeg aldrig har set, men længe haft planer om. Leaving Las Vegas, som jeg håber er lige så god, som da jeg så den sidst. Nowhere boy, som jeg ikke nåede at se i biografen og som man jo BØR se, da det vel er en slags musik-pensum... Requiem for a dream, som jeg også burde have set forlængst og endelig Soulkitchen, som jeg har set nu og som er en dejlig, hyggelig og i det hele taget ret anbefalelsesværdig film. 

3 kommentarer:

 1. Jaaa Soul Kitchen er nemlig rigtig sød :)

  Blev desværre noget skuffet over Nowhere Boy, den fangede slet ikke. Og så er du ikke den eneste der med skam må meddele heller ikke at have set rød-blå-hvid trilogien...

  Apropos nye serier (jeg er også løbet tør og Dexter 4 kommer først sidst i juni, argh), så har jeg nu kastet min kærlighed på "How I met your mother", den er supersjov - Jeg elsker Barney, what up!

  SvarSlet
 2. Øv, nu gider jeg nærmest ikke se Nowhere boy, den kommer nederst i bunken! Og du kan bare låne K-trilogien snart - vi har allerede set "hvid", selvom vi nok skulle have startet med "blå", ahem...Ja, glæder mig også helt vildt til Dexter og vil også gerne se "How I met your mother", den synes jeg snart at alle andre end jeg har set. Har du første sæson? Er den til låns?

  SvarSlet
 3. Har desværre lånt dem andetsteds fra :(

  Vi er i øvrigt også gået i gang med "Six Feet Under" :D - det er som om alle der løb tør for Dexter kastede sig over den :D Men fortjent revival, den er skidegod og jeg kan godt blive sur over at TV2 valgte at sende den så sent om aftenen dengang de viste den.

  SvarSlet