tirsdag

Away Knit Pullover

Jeg så den her fine efterårsstrik hos en eller anden blogger (?) den anden dag og i dag faldt jeg tilfældigvist over den hos Nelly, hvor den koster 199,- Og eftersom jeg netop har modtaget en 100 kroners rabatkode til netop Nelly, måtte jeg jo slå til, da prisen så røg ned på små 138 kr inkl. forsendelse. 

Nu håber jeg så bare at den 1) ikke fnulrer 2) at den ikke kradser 3) at den passer! For der var kun str. S tilbage og er da måske liiige lidt usikker på, om jeg kan passe den, idet jeg tidligere har oplevet at Onlys tøj godt kan være til den lille side. Og det må jo helt klart være tøjet, der er lidt "småt i det", ikke? 

6 kommentarer:

 1. Jeg synes også at Only's tøj er småt i størrelsen - og jo, selvfølgelig er det deres fejl ;)
  Super smuk trøje - Jeg tør ikke selv købe sådan noget på nettet, da jeg er ekstremt sart i forhold til tøj, der bare kradser den mindste smule.
  Mvh Betina
  www.betinalerche.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Flot er den hvert fald!

  Den bliver da skøn at putte i, når det bliver koldere (når nej, det er det allerede.. SUK!)

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige købt denne(den er lige kommet ind af døren idag) , bare i sort, på smartgirl til 159 kr + porto 40 kr, og så havde jeg et værdibevis på 100 kr. Så billig billig!
  Prøvede den i den lokale Only, og i medium går den mig over mumsen, og er lidt loose i det - så den kan vaskes uden problemer. Jeg synes dog ikke at den kradser.

  SvarSlet
 4. Betina: ha ha, ja men det er nok også fordi de mest henvender sig til teenagere og det er sgu tæt på at jeg også var teenager sidst jeg købte noget hos dem. Det er ikke hver dag det sker, men synes nu at de indimellem har nogle ganske fine og meget prisvenlige ting :)

  Michelle: ja, man synes jo nærmest ikke at man har haft en sommer overhovedet.... :( Rent modemæssigt elsker jeg dog foråret og efteråret, hvor det hverken er for koldt eller varmt og hvor man hverken skal pakkes helt ind eller omvendt helt ud, hvis du forstår :)

  Marie-Louise: det lyder godt, hvis ikke den kradser! Er den sådan true to size??

  SvarSlet
 5. Ja, jeg er sikker på at du godt kan passe small, og du er trods alt lidt mindre i omkreds end jeg.
  I small kunne jeg sagtens få den ned om numsen, men jeg var ikke sikker på mht. hvor meget den ville krympe efter vask, så tog en medium og så kan den sagtens krympe

  SvarSlet
 6. Marie-Louise, jeg overvejer også altid det der med at det krymper og det gør billige trøjer altså tit, synes jeg, men tak for svar, håber den passer når den ankommer:)

  SvarSlet