onsdag

Friis & Company 5. oktober

Photobucket
Endelig et blogger-arrangement i Århus! At der åbenbart er kommet en Friis i Bruuns galleri, havde jeg så egentlig ikke fattet, men måske man skulle se, hvad de har at byde på! De har ligesom Vagabond oppet sig gevaldigt her på det seneste, så der er garanteret lækkerier i sigte! Og mon ikke de viser nogen items fra "My favourites" linjen?
Overvejer at smutte derhen d. 5. oktober og tjekke det ud, hvad med jer?

8 kommentarer:

  1. jeg vil super gerne med, men bor desværre i vestjylland, så det er lidt af en tur til Århus, og tror ikke rigtig nogle af mine veninder kan lokkes med - nogle gange er det lidt surt at være den eneste der er bidt af en gal modeverden ;)

    SvarSlet
  2. Ha, jeg skulle faktisk til at spørge dig :-)

    Det er altså også gået min næse forbi at der skulle være en Friis i Bruuns Galleri? Hvor??

    SvarSlet
  3. Camilla; Øv, jeg ved nu godt hvordan det er, kommer selv fra det mørkeste sted i Jylland, hvor de fleste faktisk ikke rigtigt interesserede sig for mode. I dag kender jeg heller ikke mange, som er helt lige så interesseret i det som mig. Så er det jo fedt at man kan nørde over det som hobby-blogger!

    Brigitte; Jamen, det skal vi da helt sikkert så!
    Tror måske det er på 2. sal at de har åbnet en og der er også kommet en Bianco. Om sommeren er jeg bare ikke så tit derinde, så har helt overset det... Men synes nu egentlig at Bruuns er et okay storcenter, de har mange fine butikker.

    SvarSlet
  4. Jeg overvejer også at tage dertil, men nu må vi se. Har ikke været fan af F& co., men de ser ud til at have oppet sig.
    Den ligger ganske rigtigt på 2. etage.

    SvarSlet
  5. Jeg har heller ikke været så begejstret for deres logo-tasker, men synes det ser ud som at de ihvertfald prøver nogen andre retninger, så er da lidt nysgerrig. Og så kunne det jo også være sjovt at møde nogen andre bloggere :-)

    SvarSlet
  6. ^Haha, det er også min primære grund til at tage med. Har ikke nogen særlig fidus til friis, men har heller ikke rigtig luret så meget på det nye. Faktisk fik jeg sidste år til min b-day et gavekort dertil på 100 kr, og det har jeg, her et år senere, stadig ikke fået brugt. Tja det må vel sige lidt om mit forhold til dem, men jeg får så måske chancen for at få det brugt d.5 :-)

    SvarSlet
  7. Hej Brigitte, ja, man må da ihvertfald sige at de er nogen af de mest proaktive ift. at "bruge" bloggerne i deres markedsføring, så helt dumme er de nok ikke ;-) Jeg håber vi ses, vi kan evt. følges ad hvis du har lyst?

    SvarSlet
  8. Helt sikkert, lad os finde ud af noget!

    SvarSlet