onsdag

Ny mascara? Jow tak!

Photobucket
Jeg har i flere år trofast brugt Cliniques high definition mascara, idet den er blid mod øjnene, passer godt til mine nærmest ikke-eksisterende vipper, og fordi jeg generelt er ret glad for Cliniques produkter, som jeg ihvertfald bilder mig ind, er en anelse bedre og renere i det end andre mærker... Allergitestet er det ihvertfald, men må indrømme, at jeg ikke har sat mig nærmere ind i om der er parabener osv. i. Det er der sikkert. Synes tit, at det er de store, dyre mærker der er skurken, når man læser de her tests, hvor der ses konkret på indholdet af midler i produktet...

Anyways, jeg kiggede lige ind i matas for et par dage siden, egentlig for at købe en ny Clinique mascara, som desværre efterhånden er oppe og koste 170 kr. Det er alligevel en sjat penge, når man som jeg ikke bruger mascara hver dag, og fordi den jo max. holder et par måneder. Jeg endte derfor også med at kaste mig ud i noget nyt og vovet - en helt ny mascara! Wuhu, her tager man normalt ikke sådan nogen chancer, kald mig trofast, når det kommer til skønhedsprodukter... Jeg var lokket af de mange fine ord om "False lash" og desuden fristede matas med en rabat, så den kun kostede 109 kr, hvilket bestemt ikke var et onde der sidst på måneden.

Efter at have prøvet den nogle dage, er jeg faktisk ret godt tilfreds. Den gør vipperne fyldige, og de føles IKKE stive bagefter, hvilket jeg personligt står helt af overfor. Ok, indrømmet - de føles ikke helt så bløde som med Cliniques, men det er overhovedet ikke i nærheden af nogen af de der dårlige volumenmascaraer, hvor mascaraen tynger og klistrer vippen så meget til, at man næsten frygter at vippen knækker af... Jeg synes faktisk, at den er et rigtigt fint og budgetvenligt bud på en god mascara, og giver den hermed en lille anbefaling med på vejen. Selvfølgelig får du ikke vipper, der er lige så kraftige som en rigtig gang falske vipper, men langt hen ad vejen holder den altså hvad den lover, for volumen får du bestemt!

2 kommentarer:

  1. Jeg er bare helt enig.. Jeg har brugt den nu i en 6 mdr og det er også bare en yndlings efterhånden. Den spreder vipperne, gør den fyldigere og også super god længde.. lyder jo som en helt loreal reklame.. men den er skie go ;D

    SvarSlet
  2. Nemlig! Jeg er også ret godt tilfreds og dejligt at man kan finde et godt produkt som ikke koster 220 kr ligesom Chanels fx.

    SvarSlet