tirsdag

For meget af det gode...

Photobucket
Jeg nævnte vist, at jeg har jagtet en bestemt sort asymmetrisk oversize t-shirt fra H&M Trend. Var så ufattelig heldig at jeg fandt den i går, og den skulle jo med hjem, eftersom det jo var planen... Jeg må godtnok sige, at alle mine hedeste drømme om max oversize er gået i opfyldelse og måske mere end lille jeg kan kapere. Selvom det er en str. XS er den stadig overdrevent gigantisk stor! Det var jo selvfølgelig også det, jeg var ude efter, men for at jeg kan bære den, kræver det enten meget høje hæle, eller at jeg napper lidt af længden uden at ødelægge den fine flæsekant i den ene side, som desværre ikke er så tydeligt på billederne. Jeg kan selvfølgelig også bære den med et bælte som vist i midten eller slå nogle knuder hist og pist... Nu får vi at se. Jeg beholder den ihverfald!

I dag har jeg skullet skrive på mine to opgaver, men er gået lidt i stå, da jeg venter på at høre fra en noget langsommelig vejleder. Det betyder så også, at jeg ikke har fået lavet helt så meget studierelateret i dag, som jeg egentlig godt kunne tænke mig. Synes bare at dagene går uden at jeg egentlig får ordentlig hånd om mine problemformuleringer osv. og jeg er kort sagt i den der frustrerende fase, hvor alt slår knuder. Også min mave, når jeg tænker på at de skal afleveres om lidt mere end 2 mdr....Jeg ville ønske at jeg lige kunne sådan vupti hoppe julen over - det går jo bare ikke lige når man har børn..

I eftermiddag skal jeg med den ældste til Taekwondo og se ham (forhåbentligt) få sit første bælte nogensinde! Eller dvs. vi forældre får ikke lov at se på aht. børnenes koncentration. Jeg kommer nok til at lure ind af en sprække, et nøglehul eller hvad jeg nu kan finde på....Vil rydde lidt op nu og så smutte ned til de andre tosser, som også synes at det er det perfekte tidsspilde at løbe som om fanden var i hælene på en, men uden at komme nogen vegne... Og undskyld at jeg ser så muggen ud på billederne, det skyldes at jeg skuler efter hende der dullen i midten, som står og gør sig til, he he...

3 kommentarer:

 1. Love Love Love <3

  Jeg elsker din blog!!!

  SvarSlet
 2. Den er så fed! Snuppede lige den sidste i H&M i dag :D Og så købte jeg faktisk også trekant-øreringene fra Gina t. Shoppe-stalker dig vist lidt! :)

  SvarSlet
 3. Marie; Tak! Det er virkelig dejligt når folk lige smider lidt ros - det varmer altid!

  Sidsel; Ha ha, og i lige måde, jeg har jagtet de der leggins med paneler siden jeg så dem på din blog... Og din Acne Wise leo er jeg da heller slet ikke misundelig på... Og dine needle jeans... Så ved ikke hvem der shoppe-stalker hvem!

  SvarSlet