lørdag

Don´t believe the hype!

Photobucket
Jeg er så usandsynligt "heldig", at jeg er udstyret med sådan nogle typiske asiatiske korte øjenvipper, hvorfor missionen igennem mange år har været at finde den der perfekte mascara som for mig betyder volumen + længde med et naturligt look. For flere år siden begyndte jeg fast at bruge Clinique High definition. Den gjorde alt det den nu skulle, og gjorde samtidigt ikke vipperne stive med (GYYS!) risiko for at knække.... Derudover er den allergi-testet.

Eftersom jeg skal forestille at leve af min SU, har jeg nu forsøgt flere budgetvenlige alternativer - med mere eller mindre held. Har tidligere omtalt Max Factors "False lash" og den synes jeg faktisk er ret god til prisen. Efter en del omtale, sprang jeg dog ved sidste mascara-udskiftning på Maybellines "The colossal", og lad mig sige det på den her måde; efter min mening er den mere eller mindre lige til skralderen! Har sjældent prøvet en, der gjorde mine vipper stive og unaturlige og så klumper den desuden, og tørrer alt for hurtigt til at man kan nå at lægge flere lag på. Nu er vipper og deraf behov jo helt sikkert meget forskellige, men vil egentlig ikke anbefale den her. Den er ihvertfald ikke god til mine vipper.

Hvad har jeg så lært af det her? Jo, at det i længden er billigere at smide de der 175 kr efter Cliniques high definition i stedet for at strejfe rundt. Det bekræfter mig desuden lidt i, at hvis man i den her make-up jungle først har fundet noget der fungerer, så kan man lige så godt forblive trofast mod det produkt, istedet for hele tiden at lade sig friste af nye alternativer. Det er vist et meget godt budgettip i længden...

4 kommentarer:

 1. Jeg sværger også til Cliniques High Definition... Den virker bare! Og er efter min mening aller bedst når den er halv-tom. Så er børsten bare helt perfekt, jeg elsker den! Men jep, prisen er så det knap så fede ved den...

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig! Den er allerbedst, når den lige er brugt lidt, og så holder den jo en 2-3 mdr. så i længden er det jo billigere end at købe en skod-mascara til 100 kr hver måned!

  SvarSlet
 3. http://oth.strawberrynet.com/makeup/clinique/high-definition-lashes-brush-then/58827/#DETAIL

  Kan ikke andet end at anbefale strawberrynet. Billigt, gratis fragt, og loyalty bonus.

  SvarSlet
 4. Tak for linket! Har aldrig handlet derfra før, men det vil jeg bestemt tjekke ud:)

  SvarSlet