fredag

Fredag

Photobucket
Photobucket
Jeg når som regel aldrig at tage et outfit-billede, hvis jeg skal noget, så derfor smider jeg lige denne gang et hurtigt billede af det tøj, jeg regner med at skulle have på i aften til fredagsbar på mit gamle studie. Som sædvanligt ikke specielt banebrydende, ret enkelt, men det er jo sådan jeg kan lide det... Og... kan I evt. spotte noget nyt? Ja okay, I kan se nogle nye (Vagabond) sko på det nederste billede... Jeg er taget på fersk gerning, ha ha! Prøvede også de andre med spænder, snører og lir, men de var simpelthen for stripperagtige for mig. Kunne desuden ønske mig, at de havde givet skoene den samme bløde og behagelige gummisål som på Thelma-modellen, men omvendt havde den nok også kostet mere så... De er dog meget behagelige at gå i og så har de peeptoe, så de ligner da ihvertfald ikke mine andre wedges...

Vil skynde mig at tage en lyn-morfar sammen med yngstemanden... Han er stadig syg og er derfor ikke med til fastelavn i dag. Lidt øv for ham. Omvendt ved han stadig ikke helt hvad det er, og så ved man jo ikke hvad man går glip af... Rigtig god weekend:)

4 kommentarer:

  1. Tak, hvis bare det ikke var så helvedes koldt!

    SvarSlet
  2. Helt enig - skønt sæt. Og god bedring til yngstemanden. Fastelavn må virke meget overvældende for de små af slagsen. Jeg klæder mig ud som klokkeblomst i morgen og hopper med på bølgen:)

    SvarSlet
  3. Lyder hyggeligt og tak, han har det heldigvist meget bedre nu.

    SvarSlet