fredag

Seneste shopping...

Photobucket
Photobucket
I går købte jeg de her grå leggins. Det fremgår måske ikke så tydeligt af billedet, men de har nogle fine detaljer i syningen. Derudover er det ret lækkert, at det er noget blødt bomuldsstof og ikke stretch-denim. Overvejer dog stærkt at farve dem mørkegrå, da jeg ikke altid lige har det så godt med lyse stoffer på benene, der jo ikke ligefrem er berømte for at få ens ben til at se tyndere ud... Det stærkt Lara Bohnic-inspirerede armbånd fandt jeg tilfældigt i Bik Bok. Selvom det er et totalt rip off, kunne jeg bare ikke stå for det og prisen på 59 kr.

I H&M fandt jeg lige lidt basis-varer. Den oversize blå t-shirt falder virkeligt flot, når den er på og den lille grå nederdel (til 40 kr) kan altid bruges under en oversized sag. Nederdelen fås også online i mange forskellige farver.

Normalt bruger jeg Cliniques superdefense SPF 25. Her om vinteren er den dog slet ikke "fed" nok, hvorfor jeg for nogle måneder siden skiftede til Jurliques Moisture replenishing og den er virkelig god. Desværre var den også ved at være tom, så tog i Magasin for at købe en ny. Desværre var alle deres små tuber udsolgt, og selvom ekspedienten da mente at jeg snildt kunne lægge 540 kr for den store tube (som om...) valgte jeg i stedet for Dr. Hausckas klassiske rosencreme, som jeg vil tro kan udradere den værste vinter-tørhed. Og så dufter den godt. Er jeg den eneste med hud, der i øjeblikket mest af alt opfører sig som crepepapir? Tror næppe at vinteren kunne være hårdere mod ens hud, end sådan som det er nu...

8 kommentarer:

 1. Hej Kender godt din hud-dilemma,min hud har det ikke godt om vinteren. Jeg er meget glad for Dr hauschka rosencreme som er helt klart en af de bedste creme jeg har prøvet. Om vinteren bruger jeg også mandelolie som kosmetisk olie mod tør og sprukken hud. Kan købes i Matas men jeg køber min i Super Best. Try it :-) ....Jen

  SvarSlet
 2. Underligt, skrev lige en besked, nå prøver igen:)

  Det lyder godt at du er glad for rosencremen, jeg snuppede den bare lige hurtig, da jeg har brugt den engang og kunne huske at den også er godt fed i det. Vil da prøve mandelolien, hvis jeg lige støder på sådan en, men lægger du den på under creme eller skal den på alene uden andet??

  SvarSlet
 3. Jeg bruger en lille smule mandelolie om aften efter jeg har renset ansigtet. Den skal ikke vaskes af bagefter.
  Den fra Matas er fra Vital shop og koster omkring 45kr for 100 ml og den jeg har fundet i Super Best hedder East End almond oil og koster omkring 32kr for 200 ml. /Jen

  SvarSlet
 4. Jeg skal da vidst et smut forbi Bik Bok imorgen ;-)

  SvarSlet
 5. ja det er utroligt med ens hud for tiden, selv min 2 årige søn kommer og vil have creme på..frivilligt! Så er den altså gal:)
  Jeg bruger også mandel olie eller fed økologisk creme med kokosolie og selvom det hjælper godt er det alligevel en virklig svær balance for huden der hurtig bliver en kombi af tør men samtidig uren pga af det fedtstof osv man fylder på.
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hejsa
  vil bare lige sige at lookfantastic.com sælger Jurlique til nogle lidt billigere penge end hvad det koster herhjemme.

  SvarSlet
 7. Hej Brigitte, du skal være hurtig, jeg fik vist det sidste fra Bik Bok i Bruuns...

  Hej Karin, jamen det er helt vildt og lige præcist den der balance mellem for meget fedt og for lidt fedt er svært! Ved du om det er rigtigt at ens creme om vinteren helst ikke må indeholde for meget vand?

  Hej anonym, tusind tak for tippet, det vil jeg benytte mig af næste gang:)

  SvarSlet