fredag


Så for filan da, så skete det, der egentlig ikke skulle ske. Jeg gik ind på ASOS og fandt b.la. den her jerseykjole, French connection øreringe og derudover 3 (!) ringe. Min undskyldning? Ingen - og fra nu af gider jeg egentlig slet ikke det der med at undskylde for mine køb - jeg arbejder sgu hårdt for min SU, så jeg har fortjent det he, he:) OG så virker den der 20 % rabatkode ASOSINSTYLE altså stadigvæk + man sparer næsten 90 kr ved at skifte kurs til det engelske pund. Hvilket vil sige, at jeg fik 2 kjoler (har bestilt den i 2 str. man ved altså aldrig med de der ASOS str...) 1 par øreringe og 3 ringe for lidt mere end 600 kr, så det var da ikke så galt vel? Og den ene kjole ryger jo retur igen - eller på TS... Som jeg i øvrigt også skal have opdateret igen, nu jeg forhåbentlig får lidt tid næste uge.

4 kommentarer:

  1. Jeg har selv overvejet den kjole, den er billig og florer efterhånden flere steder i blogland, så man bliver konstant fristet ;)

    SvarSlet
  2. Ja, har også set den et eller andet sted, husker ikke hvor, men den er bare både billig og fin. Håber den er lige så fin irl:)

    SvarSlet
  3. den ser rigtig lækker ud, regner med et billede på så vi andre lige kan vurdere om vi skal kaste penge efter den:) hehe.

    Noget helt andet skal man heller ikke have dårlg samvittighed over shopping (eller noget andet self!) ellers kan man sgu lige så godt lade være, det er så ødelæggende!

    Har besluttet mig for at lave et shoppebudget så jeg med god samvittighed og ro i maven kan shoppe for x beløb hver måned uden at have dårlig samvittighed over de ikke er blevet sparret op, gået til bleer, mad osv. Når alt basis er dækket burde det være muligt at vi studerende kan få lidt luksus uden dårlig fornemmelse i maven:)

    /karin
    fashionistaen.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Der kommer nok et billede af den, medmindre jeg ligner en gammel sæk i den, ha ha! Du har ret - og jeg vil heller ikke have dårlig samvittighed, så det var faktisk ikke kun for sjov at jeg skrev det. Synes jeg holder et fint niveau, især fordi jeg tit sælger noget og på den måde får lidt igen. Derudover går jeg kun i byen hver 2-3 måned, så bruger jo ikke penge på byture hver weekend, som mange andre studerende gør, men god idé med et budget. Vi har kun fælles økonomi omkring de faste udgifter til mad, forsikring mv, for så har jeg nemlig mine "egne" penge, så jeg ikke behøver at have dårlig samvittighed over at have brugt penge på tøj - igen:)

    SvarSlet