tirsdag

Tirsdags blues

Photobucket
Jeg har for første gang i lang tid været i Fitnessworld og udøvet lidt damagecontrol, det var altså hårdt! I det hele taget føler jeg mig lidt snydt efter det her rygestop. Skulle det ikke gøre en sund eller hvad?? Lagde ud med de første uger efter stoppet at lægge mig på langs med den ondeste forkølelse og ingen stemme overhovedet, og min kondition er da nærmest også kun blevet værre, ha ha... Nej okay, har faktisk hørt at ens lunger lige skal vænne sig til, at man ikke længere ryger, hvorfor man godt kan få lidt ekstra gener med halsen, mens det hele ligesom bliver sig selv igen. Ved ikke om det er rigtigt. Træne skal jeg ihvertfald igang med igen. Savner velværet og det at stå og knalde fuldstændigt ud på en crosstrainer, mens man tænker på absolut ingenting. Det lyder måske lidt psyko, men motion virker næsten helt meditativt på mig. Jeg stresser ihvertfald enormt meget af med det og får raset ud. Det sætter J også pris på:)
Jeg skulle egentlig have gennemtrawlet noget sociologi i dag, men endte op med at rydde lidt op (eller rode lidt op i... efter hvordan man ser på det...) i mit tøjskab. Har besluttet, at alt det jeg ikke har brugt i et år og det, som jeg generelt ikke føler mig tilpas i (læs: alt det tøj der er for småt, for hoochie-agtigt, for kone-agtigt, for stort mv) skal enten sælges eller sendes til genbrug. Laver tre puljer. En til Trendsales. En til loppemarked og en til genbrug. Trendsales får alle "pop"tingene. Det, som man måske kan få lidt kroner for. Loppe-markedet får alle de småting, som jeg ikke orker at sælge på TS og genbrugen får, ja, resten... Det er egentlig lidt synd at jeg gør det på denne her måde. Jeg går automatisk ud fra, at mindrebemidlede mennesker gider gå i - ikke bare mit aflagte tøj - men faktisk det grimmeste af mit aflagte tøj! Ved sgu ikke, hvor meget velgørenhed der er i den tanke...! Det svarer lidt til, da Elaine og George i Seinfeld forsøgte at komme af med de der muffinsbunde til de hjemløse i N.Y. Hvorfor skal de fattige egentlig kun have bunden? Har alle - inkl. de subsistensløse - ikke ret til en muffin-top(som vi jo godt ved er den bedste del...) ???
P.S: Forresten, så er kjolen ny, købt sidste uge i H&M. Synes virkelig at den er fin - og så er den længere i det end den der blonde Topshop kjole - som mødes med efterlivet på Trendsales lige om lidt....
PPS: I øvrigt, lad mig lige slå fast, at jeg ikke er på selvbruner-vognen! Der er meget lidt lys i min gang, hvorfor jeg har prøvet at lysne billederne lidt - med ovenstående ikke så super-heldige resultat. Altså, det kan godt være, at vi asiater har gullige undertoner i vores hud, men så gul der er der eddername ingen der er... Altså medmindre de er faldet i bøtten med selvbruner som teenagere...Og det sker jo desværre indimellem for selv de bedste ;-D

8 kommentarer:

 1. Det tager desværre lidt tid før "velvære-følelsen" indtræffer. Synes selv der gik et godt stykke tid... Men hold ud det kommer! Og inden længe kan du helt sikkert nyde din ekstra lungekapacitet mens du tramper afsted ;)

  Tak for en god blog, skrevet med en god portion humor, just the way I like it ;)

  /Mette N

  SvarSlet
 2. Det lyder godt med den der velvære-følelse, det kan jeg lide at høre:) Og tak for de søde ord, jeg er jo bare glad for at der er nogle der gider at følge med:)

  SvarSlet
 3. Nu har jeg ikke selv prøvet at være ryger. Men jeg ville bare ønske dig held og lykke :) Jeg har også hørt det med at halsen lige skal vænne sig til ikke-rygningen.
  Derudover ville jeg lige sige, at jeg synes den kjole klæder dig rigtig godt (og skoene er for fede!)

  Knus Christina

  Ps. Jeg har linket til din side fra min (meget nye) blog - og ville høre om det var i orden, eller om jeg skulle fjerne det igen :)

  SvarSlet
 4. Hej Christina, sødt af dig at skrive:)
  Og tak for komplimenten, jeg er især glad for farven, synes den er sådan lidt forårs-agtig i det:) Og selvfølgelig må du linke til mig, det tager jeg kun som en form for kompliment. Jeg har også sat dig på min liste, skal da lige holde øje med din nye blog. Held og lykke med den:)

  SvarSlet
 5. Den er rigtig forårs-agtig. Jeg kan rigtig godt lide din sammensætning, og så er den rigtig flot. normalt synes jeg denimkjoler kan være lidt for meget - men den her gør det rigtig godt.

  SvarSlet
 6. Er heller ikke altid vild med denim-kjoler, men den her er i sådan noget tyndere bomuldsstof og af en eller anden grund har jeg ikke særligt meget blåt tøj tilbage, selvom det en periode var den absolutte yndlingsfarve. Du kan købe den i H&M lige nu, hvis det er...

  SvarSlet
 7. jeg tror fakisk at jeg skal et smut forbi H&M en af de nærmeste dage :)

  SvarSlet
 8. He, det kan jeg godt forstå, held og lykke med at finde den. Den er fra Divided-linjen...:)

  SvarSlet