tirsdag

ARGHH!

Photobucket
(Bytheway, acne.com)
Det er jo sådan set fint nok, at jeg prøver at være fornuftig, sparsommelig og ikke at lade mig rive med af den ACNE-hype som med jævne mellemrum rammer alle de forskellige blogge rundt omkring. Det trælse er så, at jeg åbenbart overvejer noget så længe at jeg ender med at misse det. F.eks havde jeg lige besluttet mig for denne her tee, for nu at opdage at den jo selvfølgelig er long gone ihvertfald på diverse webshops. At jeg så har købt highstreet-crap i mellemtiden for mere end den ville have kostet, vidner jo kun om, at jeg i virkeligheden ikke har sparet pengene. Jeg har bare brugt dem på noget andet tøj, hvor udskrivningen ikke føles så voldsom på én gang. Jeg har kun én ting at sige og det er: Hrrmfff!

3 kommentarer:

  1. Årh hvor surt- den er simpelthen bare så lækker! Og ja, hvis bare jeg havde penge til Acne hele tiden. Det ville være en drøm!!

    www.lineandree.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Jeg kender det godt det med at tingene er væk for næsen af en!
    Mit problem er dog, at jeg har en så lang liste over dyre køb, at den varer flere måneder, og så når tingene altså også at blive udsolgt inden jeg har pengene til at købe det hele.. øvøv ;)

    SvarSlet
  3. Ja, den ville have været god her til sommer, ikke? Må håbe den dukker op et eller andet sted igen. Om ikke andet så på Trendsales, når nogen er blevet trætte af deres...:)

    Det er faktisk sjældent at jeg oplever det her, måske fordi jeg normalt ikke forelsker mig i så dyre ting - altså så dyr er den jo ikke, men 600 for en tee er da penge, når man er på SU, he he:)

    SvarSlet