onsdag

Photobucket
(husker ikke - sorry!)
Jeg har ALTID ønsket mig nogle Monies smykker, så derfor venter jeg utålmodigt på at outlet-butikken "So last season" åbner sin webshop for alle os fattigrøve der ikke lige er i nærheden af Kjøwenhavnstrup. Den åbner angiveligt slutningen af denne måned og har jeg ikke brændt alle pengene af inden, vil jeg først og fremmest kigge efter oversize øreringe.

5 kommentarer:

 1. Hej Tellah! Jeg kan godt forstår du glæder dig til de åbne web-biksen. Men jeg vil bare påpege, at nogle af deres øreringe er virkelig store - det blev jeg sådan selv lidt overrasket over, da jeg var ud og prøve dem. Jeg synes stadigvæk de er super fede, men de er satme store :)

  SvarSlet
 2. Ja det siger jeg også .. jeg var taget derover, og prøvede nogen på, og de var virkelig store.. så endte med en kæde.. Men måske er det LIGE dig.. De er ihvertfald helt fantastiske..

  SvarSlet
 3. Ha ha, tak for advarslen, piger! Jeg ved godt de er store, men kan øreringe være for store? De kan selvfølgelig være for tunge, men håber ihvertfald at de vil passe mig, for jeg er helt vild med dem og sådan har jeg haft det igennem adskillige år, så nu skal det altså snart være!

  SvarSlet
 4. Ok, jeg har lige købt et par, men det er også fordi de har fået nogle nye i butikken, som er store, men ikke så store som dem jeg prøvede sidste gang :) - Jeg har lige lavet et indlæg med dem på min blog. Min kæreste synes dog stadig de er lidt bombastiske :)

  SvarSlet
 5. Tager et kig med det SAMME!

  SvarSlet