onsdag

Kernelæder taske

Photobucket
Kernelæder er og forbliver en eviggyldig klassiker og så er det bare meget pænere til forårs/sommertøj end de sorte tasker, som langt de fleste af os har slæbt rundt på igennem hele vinterperioden. Jeg har vist rigeligt med tasker selv, men ville da lige tippe om den her fine sag, som du kan købe på Ebay lige nu til omkring 1.000 kr, som ikke er helt urimeligt for en lædertaske. Find den her.

8 kommentarer:

 1. Hvis man er lidt heldig, kan man også af og til finde smukke kernelæder tasker i Genbrugs/Second Hand butikker rundt omkring - bare et lille tip (;

  SvarSlet
 2. Hej Becky, ja det ved jeg godt - de tager bare tit kassen for dem, for de ved skam godt at de er populære:) Men tak for tippet:)

  SvarSlet
 3. Jeg finder også altid min indre hippie frem hver sommer - og derfor også mine genbrugskernelæder tasker frem- købt for maaaaange år siden, før de blev dyre:) Glæder mig allerede:)

  SvarSlet
 4. He, he det samme her:) Ja, det er noget lort, når alle andre (læs:genbrugsbutikkerne) opdager at der er salg i nogle bestemte dele. Man skal bare godt i provinsen, der fatter de det stadig ikke, hvis man er heldig...:)

  SvarSlet
 5. Super lækker taske :-)

  - Mille.

  SvarSlet
 6. Den er viildt lækker og i modsætning til os andre, vil den kun blive finere med alderen ;)

  SvarSlet
 7. Hvor kan man mon købe den nu? Kan ikke finde den på ebay og den er jo vildt lækker!

  SvarSlet