tirsdag

Boohoo

Photobucket
Skal jeg finde en kjole til en rimelig pris, leder jeg sædvanligvist først hos Topshop, ASOS og H&M - i nævnte rækkefølge, da især Topshop og ASOS er eminente til at lave fine kjoler til SU-venlige priser. Har dog fornyligt "opdaget" en anden highstreet biks, Boohoo.com som umiddelbart tegner lovende. De har et fantastisk stort sortiment, nærmest i en sådan størrelsesorden, at man næsten kan føle sig lidt overvældet, når man rammer deres side. Der burde næsten være garanti for at hive dankortet frem! Derudover er priserne næsten mistænkeligt lave og langt de fleste af kjolerne koster kun mellem 15-25 £ og så bliver det altså bare ikke billigere! Gad dog godt vide, hvordan kvaliteten så er, for det lyder altså næsten for godt til at være sandt!?! Nu er det ikke fordi, at jeg generelt vil opfordre til hovedløst brug-og-smid-væk-shopping, men skal man bruge en kjole til sommerens grill-eskapader og festival-besøg, så ville det ihvertfald være oplagt at finde sig en hos Boohoo, hvor det måske gør knapt så meget, hvis kjolen kun overlever en enkelt sæson.

3 kommentarer:

 1. Jeg tagger

  som sagt 7 skønne bloggere, efter jeg fik en fin bloggeraward af søde Katja:

  Maria-fra Mode med Mere, fordi det var pga hendes blog jeg i sin tid begyndte at blogge.

  Chau-The tiger aka Chau, fordi hun altid poster en masse skønne billeder, og viser alt tøj på. Hun er nærmest som en personlig påklædningsdukke:)

  Maria-Garderobeskabet, fordi hun har en smuk klasssisk stil, der er nutidig, smuk og meget elegant.

  Maria-Min Passion, fordi hun viser utrolig mange smukke, og inspirerende billeder.

  Vibeke-Discountliv & Luksusdrømme, fordi hun har ben i næsen, og altid finder de bedste udsalgskøb og gode kup.

  Mette-Modedullens Skriblerier, fordi hun må være det perfekte eksempel på at man kan vindueshoppe (som undertegnet desværre ikke mestre endnu) og kan tale om andet end (de dejlige) børn, selvom man er på barsel.

  Charlotte-Nutellah, fordi hun har en misundelsesværdi stil, humor og gode skriveegenskaber.

  SvarSlet
 2. Kvaliteten er også lidt derefter, men det er stadig okay taget i betragtning hvor billigt det hele er!

  /Jeanett
  http://jeanettd.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tak for det Karin, men det har jeg jo også skrevet på din side:)

  Jeanett: Dejligt at høre lidt om kvaliteten, ja mere kan man nok heller ikke forvente, men synes især at de har mange fine sommerkjoler, så måske jeg forsøger mig på et tidspunkt:)

  SvarSlet