fredag

Eksamenstid!

Photobucket
Dagens fra i går, hvor jeg rendte rundt i en stegende og lummer hede og ordnede en masse praktiske ting. Strømpebukserne er fra genbrug og jeg er på en måde lidt ærgerlig over at jeg ikke bare lige kan gå hen og købe nogle andre magen til, for synes ret godt om mønstret...

Ville egentlig også bare lige sige, at der nok ikke kommer så frygteligt mange indlæg før jeg er færdig med mine skriftlige eksamener i slutningen af maj måned. Jeg har brug for at koncentrere mig rigtigt meget og selvom det er en herlig tidsfordrivelse at blogge/læse andre blogge, må jeg vist hellere tage det her lidt mere seriøst nu. Så - vi ses på den anden side :)

6 kommentarer:

 1. Lækkert Lækkert outfit!
  helt vild med din blå blazer og ternede strømpbukser :)

  SvarSlet
 2. Uuuuh, spændende med xamener - håber, det går dig godt! Glæder mig bare til at høre mere, når du er tilbage på din pind!

  De strømper er to-die-for... blev helt ærgelig, da jeg læste, jeg ikke bare ku' fange mig et par, lucky you!

  <3

  SvarSlet
 3. Uha ja, det håber jeg såmænd også - eller dvs. lige nu vil jeg egentlig bare gerne igennem det her helvede, så jeg kan få lidt af mit liv tilbage:) Jeg er SÅ træt af mit studie lige nu, det opstår pudsigt nok altid lige omkring eksamen:)

  Ja, det er totalt ærgerligt at strømperne ikke bare lige er fra H&m eller sådan noget. Og de er desværre også allerede ved at gå i stykker så tror kun de holder til 1 gang mere.

  SvarSlet
 4. Hej. Ved virkelig godt man aldrig spørger om alder. Men hvor gammel er du, siden du har ''2 små bananer'' ? :) For du ser ikke særlig gammel ud :)

  -Silke

  SvarSlet
 5. Hej Silke!

  Det er helt ok, det må du såmænd gerne spørge om. Jeg er 30 år og så har jeg jo hørt at 30`erne er de nye 20`ere, hvilket lidt skal forklare mit tøjvalg, ha ha:)

  SvarSlet