tirsdag

Head off

Photobucket
For en gangs skyld havde jeg lige taget et - synes jeg selv - endda helt anstændigt billede, hvor jeg rent faktisk smilte til verden og samtidigt så nogenlunde normal ud. Og det er faktisk ret svært, skulle jeg hilse og sige :) Fordi jeg så plejer at have to billeder på af dagens (det passer ligesom bedre i størrelsen, så man ikke skal se et enkelt billede af sig selv blæst op til A4 str....) skulle jeg selvfølgelig lige tage et par stykker mere og kommer så selvfølgelig til at slette det "gode" og "glade" billede. HRMFFF! Jeg har rent faktisk været lidt flittig i dag og ordnet noter og fået læst lidt. Nu vil jeg have mig noget kaffe, før jeg skal videre til hhv. taekwondo og så forældremøde bagefter. Forældremøde... Har endnu ikke helt vænnet mig til at jeg er blevet så voksen at jeg skal afsted til sådan noget, he he... Hav en fortsat herlig tirsdag ;)

11 kommentarer:

 1. Flotte flotte bukser! Og halskæde. Og sko.. og alt andet. Alt i alt, rigtig fint outfit :)

  SvarSlet
 2. Hvor er halskæden fra? :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker de grønne tånegle. Det er altså en fin detalje. :)

  SvarSlet
 4. de ser godt nok lækre ud de bukser! :)

  SvarSlet
 5. sikke et cool billede og outfit! :)

  SvarSlet
 6. Tak for de søde kommentarer :)
  Halskæden er fra Pieces - vist nok fra 2008, så den kan nok ikke købes længere. Bukserne er fra Vero Moda - nærmere betegnet deres "Very" kollektion.

  SvarSlet
 7. Fint og labert outfit Søde C!
  Hvornår har du købt denim-skjorte uden mig :D

  SvarSlet
 8. Hej du! He he, det er en ældre sag fra H&M - som de vist nok har lavet igen, har ihvertfald set den i år... :)

  SvarSlet
 9. Den ligner nemlig lige sådan en jeg leder efter. Er meget kræsen på det punkt, især fordi jeg nogensinde ville have forsvoret at hoppe i en DENIMskjorte..

  SvarSlet
 10. Må jeg spørge, hvordan skoene er at gå i? :) Synes bunden ser frygtelig smal ud på dem, og frygter lidt, at det er sådan nogen, som man nemt vrikker rundt på?

  SvarSlet
 11. Brigitte; er det virkelig rigtigt? Den ville ellers være fin til alle dine army-jakker...

  Senette: Skoene er virkelig gode at gå i! Jeg vil nok indrømme at jeg måske var en anelse nervøs for lige netop at vrikke om i dem, da jeg havde dem på en aften under en halv-brandert.... Der skete dog ikke noget og vil derfor sige at de er meget nemmere at gå i end stilletter, hvad det angår....

  - Charlotte (som ikke lige var logget ind)

  SvarSlet