torsdag

Dagens PhotoFUCKit

Så så man ellers lige rigtig mange af ens uploadede Photobucket-billeder forsvinde fra bloggen - bare fordi man lige har rykket lidt rundt på dem, og tilladt sig at være så opryddelig at man lægger billederne i forskellige mapper i Photobucket. Hmmm... Måske jeg IKKE skulle have ignoreret den der besked om at "moving this may cause breakage or damage of the link..." Jeg hæftede mig vist for meget ved "may cause...", men nå, så ved jeg da det i fremtiden. Note to self: hvis først ens billeder i Photobucket ligger i en bestemt mappe, så LAD VÆRE med at flytte dem. Billederne forsvinder fra bloggen! Man kan selvfølgelig lægge dem ind igen, men det er jo lidt af en D`oh- situation:) Hav en god torsdag!

5 kommentarer:

 1. Lidt træls - godt solen skinner! :)

  Tjek min nye blog ud - den er ikke så tyktskrevet endnu, men det kommer. ;)

  SvarSlet
 2. Aaah- det har jeg også prøvet! Det er så irriterende! Man føler sig mega god og ordensmenneske-agtig indtil man indser, at når man flytter billederne medfører det nye html-koder! Håber du får styr på det:)
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Eej hvor surt, Håber det løser sig :)

  SvarSlet
 4. Jep, det er temmeligt træls. Jeg har sikkert også nogle "huller" på bloggen i de gamle indlæg, men jeg orker ikke helt at tjekke.
  Nyd solen.

  SvarSlet
 5. He, jamen man lærer jo heldigvist af sine fuckups, så det er da ihvertfald beviset på at orden ikke altid er vejen frem...

  SvarSlet