onsdag

Tirsdags shopping

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Smuttede omkring centrum i går for at returnere katte-tunikaen fra Zara. Fandt et par neglelakker hos H&M til 40 kr stykket og en sjov lille halskæde ligeledes til 40 kr. Vedhænget ligner lidt en lille taske eller en af de der gammeldags pilleæsker, som jeg altid har ønsket, at jeg egentlig havde noget at bruge til, ha ha... Hvordan ville det mon se ud at have sine Alnok i dem? Eller sønnikes mælketænder? Nå ja, og så kom det nye Cover i går med en overdrevent hot Louise P. på forsiden. Synes klart hun er en af de smukkeste danske modeller nogensinde. Hende og så Helena. Og tjek lige den fine earcuff fra Line og Jo. Damn it, at man ikke har gemt alt sit lir fra gymnasietiden, det er jo en præcis kopi af sådan en jeg rendte rundt med dengang....

4 kommentarer:

 1. Super fed halskæde! Var det hos på strøjet eller i Bruuns du fandt den?

  SvarSlet
 2. Hej Klidmoster! Det var i den på Lille Torv, men den er fra Divided, så mon ikke også de har den i Bruuns i deres Divided afd. ??

  Hilsen Charlotte
  (som Blogger af uransagelige grunde ikke vil logge ind....???)

  SvarSlet
 3. Ha ha - jeg overvejede virkelig også det med tænderne i min - ligesom dem der får deres børns tænder lavet om til smykker - groce!!!! Hvis man tog stoffer ville den også være god ;)

  SvarSlet
 4. Seriøst? Det lyder altså lidt morbidt, det er vist ikke noget der er kommet til Jylland endnu:)
  Jo, den ville nok være god til stoffer, men i mit tilfælde kommer den nok allerhøjest til at rumme en panodil. Altså hvis man ABSOLUT skulle komme noget i den, ha ha!

  SvarSlet