onsdag

Cornflake chicken

Photobucket
I går var jeg alene med drengene og stod med en rest chili fra i søndags, samtidigt med at jeg for en gangs skyld havde husket at  "tage kød op", som det hedder sig i Jylland:) Da jeg, som den fornuftige husmor jeg jo er, ikke ville smide chilien ud, blev det til en gang improviseret chicken nuggets med stegte ris/chili og lidt grønt. Kyllinge-stykkerne er paneret i æg og knuste cornflakes, og både mine små drenge og den store (som kom hjem senere og tømte køleskabet) var vilde med dem. De bliver helt anderledes sprøde og lækre, end når man bare panerer dem i alm. rasp. Og så er de WAY bedre end McDonalds, hvis chicken nuggets måske er noget af det (efter min mening) klammeste, de har på deres menu. Forstår simpelthen ikke, at maskinudbenet kød blandet med aroma og tilsætningsstoffer må kaldes for menneskeføde...! Jeg skal ihvertfald være sådan rimeligt godt stegt, før jeg sætter tænderne i sådan nogen:)

4 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER kylling med cornflakespanering. Der er virkelig intet bedre! Vi laver det også tit derhjemme.

  Og du har helt ret ang. McD. I maj sidste år droppede jeg McD og er ikke faldet i en eneste gang siden på trods af at jeg bor 5 min fra en af deres klamme "restauranter" - jeg er MEGET stolt!
  Det er nærmest en skændsel at de kan få lov til at kalde sig en restaurant :p

  SvarSlet
 2. Ja, det er altså MUMS! Og det faldt bestemt også i god jord og selv ungerne indrømmede at det var (lidt) bedre end MacDonalds! Jeg har også tidligere mere eller mindre boykottet det, men det er fandme svært at holde sig helt væk derfra, når ens børn af en eller anden grund er sindssygt tiltrukket af den der freak-klovn som de har. Jeg kan slet ikke lide klovne. Så vist "It" lidt for tidligt....:)

  SvarSlet
 3. Hahahaha jeg har det på samme måde! :D
  Jeg må dog indrømme at min klovne-fobi er gået lidt væk efter at jeg har genset filmen. Stadig totalt creepy, dog i lidt mindre grad haha..

  SvarSlet
 4. Jeg må vist hellere gense den så, he he!

  SvarSlet