mandag

Mandag

Photobucket
Kender I de morgener, hvor man vågner op og bare ønsker, at der er en eller anden der lige gider at tappe den der halve liter væske ud af ens fjæs, som tydeligvist har ophobet sig natten over? Jeg er ret sikker på at det for mit vedkommende skyldes for lidt søvn og for meget alkohol i weekenden, som ellers har været en af de bedre weekender længe. Måske især, fordi jeg lige nu ikke behøver at stresse over et eller andet studierelateret, som gør at jeg ofte har svært ved sådan rigtigt at koble af lørdag og søndag. Også selvom jeg slet ikke behøver at lave noget der, så ligger det alligevel og lurer i baghovedet.

Fredagen bød meget passende på fredagsbar (!) og bagefter på Sway og Fidels til øl og drinks. Ren hygge og god stemning. Byen viste sig nu også fra sine knapt så charmerende timer i de sene nattetimer, såsom at få kastet flasker efter sig, blive antastet af meget lidt charmerende mænd som i panik er klar til at kaste sig over hvad som helst, miste dankort og i øvrigt have det meget, meget dårligt dagen efter. Faktisk kan jeg ikke huske, at jeg har haft det så skidt dagen efter som i lørdags. Jeg var meget lidt bevendt, men stod alligevel op efter 3 timers søvn og lavede koldskål og boller til drengene. Jeg forstod ret godt der lørdag morgen, hvorfor det egentlig er så sjældent at jeg går ud og drikker. Jeg kan simpelthen ikke tåle det mere og det er bare knapt så cool at skulle fortælle sine børn at mor har det skidt fordi hun ikke lige passede sin sengetid (og fordi hun tydeligvist ikke kunne styre sin brandert!)

Lørdag havde J. lavet en rigtig kærestedag for os, da vi syntes at vi trængte til det efter nogle hårde uger, hvor vi måske ikke har været så gode til at huske hinanden. Først fik jeg tæv i badminton, så spiste vi og så derefter en rigtig action-eventyr-basker (Prince of Persia) som bestemt var underholdende, men som man jo ihvertfald godt ved ikke går over i filmhistorien! Det var dog skægt for en gangs skyld at se den kære Jake som tough og velpakket action-helt, da han jo ellers normalt spiller nogle lidt mere "seriøse" roller. Med en mindre synlig sixpack! Vi hyggede os enormt meget og nød bare at kunne gå rundt arm i arm uden at skulle skynde os og uden at blive afbrudt hvert andet minut... Man kan næsten blive sådan helt nyforelsket igen, når man bare lige tager sig tid til hinanden. Dejligt. Håber også I har haft en god weekend!

11 kommentarer:

 1. Charlotte Charlotte!
  Det er godt at høre, at du har haft en heftig-sjov weekend :)
  Jeg håber du nyder sommeren (jeg har lige en uge tilbage af skolen før jeg kan slå mig løs som student) - nogle af os har jo fået Guds straf at føle for at have valgt en naturvidenskabelig studieretning (mundtlig kemi og fysikeksamen kan rende mig et vist, blegt sted).

  Og det med væske i ansigtet... jeg tror, jeg har permanent væskeophobning i ansigtet... og på maven... og nej, det kan umuligt være fedt ;)
  (Helt seriøst, det er virkeligt ikke fedt at have koreaner-kindben, når kinderne er i vejen for resten af ansigtet)

  SvarSlet
 2. Fint med dit nye blog-look. :) Og velkommen tilbage til livet efter opgaveskrivning!

  /K

  SvarSlet
 3. Det lyder til at have været en fantastisk weekend :)
  Og ligesom Karen synes jeg også at dit nye blog-look er fedt ;)

  SvarSlet
 4. Yeah, jeg kan også dødgodt lige bloggens nye look! thumbs up!

  SvarSlet
 5. Jeg har fået en sjov idé, en slags konkurrence/forsøg, som jeg tror du kunne være interesseret i at være med i :-)

  tjek indlægget ud på min blog: http://inmyshoes1.blogspot.com/2010/06/jeg-har-faet-en-ide.html

  Send evt budskabet videre. :-) Det bliver sjovt.

  SvarSlet
 6. Line; ha ha! Går ud fra at du må være koreaner selv? Nej, det med kinderne må man lidt lære at leve med! Tak for din søde kommentar og god arbejdslyst med studierne, nu må du vel snart have sommerferie:)

  Tak for de fine ord om bloggens ansigtsløftning, synes bare den så enormt kedelig ud og nu ser den ihvertfald lidt mere sommerlig ud!

  Natasha: det kigger jeg da lige på:)

  SvarSlet
 7. Jeg hader virkelig solbriller (fremstillet til folk fra ikke-Asien) og den der aviator trend er total unfair: Briller hviler ikke på min næse men på mine kinder (hvis jeg har lavet forsøg i skolen, så har jeg mærker fra sikkerhedsbrillerne ridset ind i mine kinder resten af dagen), og hvis man så endelig skulle finde på at smile, så ender brillerne oppe i panden.

  Lortebriller.

  Lortekinder.

  SvarSlet
 8. HA HA, åh hvor jeg kender det.... Jeg har også enormt svært ved at finde nogle der kan harmonere med min manglende næseryg.... Det er simpelthen træls hver eneste sommer, mon man kan finde nogle der passede, hvis man tog til asien??

  SvarSlet
 9. Jeg har hørt, at producenterne til det asiatiske marked fremstiller solbriller, der passer til folk med lav næseryg og høje kindben (jeg tror det har noget at gøre med, at brillerne er vinklet anderledes).
  Jeg har planer om at tage til Seoul som volontør i 2011/2012, så tror jeg smugler et par tusinde par solbriller med hjem ;)

  SvarSlet
 10. Ha, ha ja det ville jeg ihvertfald gøre:) Fedt at du skal være volontør, det har jeg også overvejet, men svært når man lige har to drenge også... Du må ihvertfald have en fantastisk tur, jeg har stadig mit første besøg til gode:)

  SvarSlet