onsdag

Dico

For et halvt år siden kunne jeg slet ikke klare clog-tendensen. Jeg var overhovedet ikke til Chanels bondepige-look og fik nærmest nervøse trækninger over deres fodtøj og nu er jeg... omend fortsat ikke super begejstret, men dog lidt mere varm på tanken. Det siger nok noget om, at bare man bombarderes med en bestemt tendens, så bliver man nok også hen ad vejen mere modtagelig overfor dem. Fx. forsvor jeg jo sidste år at skarpe skuldre nogensinde skulle rykke ind i mit klædeskab og selvom der ikke gik fuldstændigt Balmain i den, så har der da sneget sig en enkelt skulderpude eller to ind i skabet.

På samme vis bliver jeg lidt mere venligt stemt overfor clogs, jo flere jeg ser! Især når jeg ser de fine lukkede støvler fra Dico, der ville være et par virkeligt lækre (og halv pebrede!) efterårsstøvler. Ligesom Friis´støvle minder den om den model som Opening Ceremony har lavet. Dog kan jeg rigtigt godt lide, at Dicos udgave ikke har snører og derfor har et lidt mere enkelt udseende. "Sandal" udgaven er jeg dog knapt så vild med. Måske det ville have hjulpet med en ankelstrop, for min første tanke er umiddelbart, hvordan faen man egentlig går (læs: vralter) af sted i sådan et par basser??? Jeg kan nok konkludere at jeg godt kan lide clogs på andre, men selv holder jeg mig til wedges og plateau.

4 kommentarer:

 1. Hejsa.
  Jeg er sgu nok egentlig også lidt lun på dem som støvler. Har set at Friis og co har lavet en model også, som ikke har snører, som den model, der hedder "Roska".Og de bliver nok lidt billigere end Dico`s. Frede fra Fredes blog lavede et indlæg om den model uden snører her den anden dag.
  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Tak for tippet, det må jeg lige kigge på, hende Frede er i det hele taget god til at tippe om sko:)

  SvarSlet
 3. Uha, har det på helt samme måde. Har virkelig ikke været særlig varm på den clog-trend og er det egentlig heller ikke nu. Jeg synes ikke så godt om dem som "sandaler" eller Chanel's version. Men men men (der er jo altid et men i modeverdenen, hehe), de støvler du viser er faktisk virkelig fede.

  Har også set et par på shopaholic sisters blog som virkelig er nice. Måske er det det man skal have på til efteråret? :)

  SvarSlet
 4. Det er måske meget godt med smag og behag, så vi ikke alle render rundt i de samme sko som fx. med wedges-tendensen :) Men jeg kan nu meget godt lide de her støvler, de har en fed 70`er vibe som jeg godt kan lide. Janes er vist Roska modellen fra Friis. Dem ville jeg da heller ikke afvise, faldt de ligefrem ned i skødet på en, men kan nu bedre lide dem uden snører. I virkeligheden har jeg vist mine efterårssko på det tørre, så jeg burde spare mig alle mine overvejelser, ha ha!

  SvarSlet