onsdag

Nelly espadrillos

Photobucket

Louise fra StinsogLullu tipsede den anden dag om de her sandaler, som minder en hel del om dem som Topshop lavede sidste år og som jeg forgæves har gennemtrawlet både TS og Ebay for det sidste halve år. Tak for det Louise - jeg er nu 300 kr fattigere! Desværre har jeg fået købt dem i en for stor størrelse, så de skal byttes, men ville da lige anmelde dem hurtigt her.

Nellys sko er efter min erfaring sådan lidt "knald eller fald" agtigt i det. Har et par støvler derfra, som virkeligt står distancen ift. pris (219 kr!) men har omvendt også oplevet at måtte returnere nogle, fordi de simpelthen bare var for billigt lavet = crap! De her er dog umiddelbart helt i orden. Det imiterede skind er blødt og dejligt, hæl og limning virker "solid" og det bedste - man går som en drøm i dem! Ægte skind/ruskind havde selvfølgelig været at foretrække, men altså, jeg siger lige prisen igen. 300 kr! Så burde der også lige være til en stor dejlig is og en sommerkjole ;) Find dem her.

5 kommentarer:

 1. hvilken størelse har du købt dem i?? Jeg kunne godt være interesseret i en 39 :o)

  SvarSlet
 2. Hvordan er de i str.? Svinger nemlig mellem 36 og 37...

  SvarSlet
 3. Hej Line, jeg havde købt dem i en str. 38, men skal nok have en 37`er.

  Hej Anonym, jeg tror at de er lidt store i str. men se evt. størrelsesguiden på Nellys side - altså på samme side, som du finder skoene. Mål din egen fod og sammenlign.

  SvarSlet
 4. Jeps, og de er super gode at gå i:)

  SvarSlet