tirsdag

Tirsdag

Photobucket
HEJ! Håber I nyder solen:)
Trillede ud af sengen i morges efter ca halvanden times søvn og tog ned i kopicentret for at printe opgave ud. Da klokken var halv elleve - og jeg stadig stod i kø - begyndte jeg at få sved på panden. Opgaven skulle nemlig afleveres før kl. 12, og tænk ,hvis man stod i et kopicenter - med en færdig opgave, som man bare ikke kunne komme til at printe ud og derfor missede en aflevering! Jeg må sige ,at der var run på dernede, det så ud som om at alle Århus´studerende også lige skulle have printet en opgave eller to i dag før kl. 12. Jeg nåede det dog heldigvist i fin stil.

Beklager mit "blogger-outfit", det er måske lige lovlig mange tendenser på én gang men jo, hov, forresten - jeg har, som I kan se, fået fingrene i den der Zone crystal tee, som jeg virkelig, virkelig har ønsket mig længe. Jeg plejer ikke at købe Acne pga. prisen, men det her print har bare hjemsøgt mig i flere måneder og t-shirten var længe udsolgt overalt.

Jeg fandt den tilsidst på TS. Og nu har jeg også købt den i beige, bare fordi den er så vildt lækker og god alle de dage, hvor jeg ikke gider at tænke over mit tøj. I know, det er lidt overdrevet - især når jeg forsøger at skære ned på mit forbrug. Det bør dog nævnes, at jeg til gengæld har holdt mig langt borte fra H&M, Zara, Monki og Weekday for at undgå impulskøb. Og så sparede jeg også en del ved at købe begge t-shirts "brugte", så synes det er ok. Sandalerne er købt i dag. Og de var måske et impulskøb og så alligevel ikke, for har længe ledt efter nogle beige/brune sandaler. I min verden er "impulskøb" kun køb, som man overhovedet ikke har tænkt på før, ha ha:)

Denne måned forventer jeg heller ikke at skulle bruge penge på andet end is, øl og good times. Det skulle da lige være, hvis jeg virkelig faldt over de der helt perfekte lædershorts, men det tror jeg nu næppe. Har nu heller ikke ledt så grundigt og nu skal der bare spares penge, så der kan hygges godt og grundigt i sommerferien. (Ikke at man ikke kan hygge uden penge, meeen, lidt skal der jo altså til!)

Hav det godt! Skal hente børn nu.

8 kommentarer:

 1. Dine sko der, er de hvide, eller creme ? og er de gode at gå i?
  har seriøst overvejet dem i et stykke tid :).

  SvarSlet
 2. De er sådan lys sand/beige farvede, så nej, de er ikke hvide.

  Jeg synes de er gode at gå i ift. bunden, den ene gnaver mig dog lidt i hælen, men det er altså bare mine fødder der er underlige. Andre siger også at de er gode at gå i og det kan jeg umiddelbart bekræfte :)

  SvarSlet
 3. hvor er det skønt for dig at du har fået afleveret din opgave - tillykke med det! :)
  - og toppen er jo altså også bare super flot. Jeg forstår i hvert fald godt at du har købt den i begge farver.:)

  Med hensyn til de der lædershorts, så har Acne nok lige lavet det mest perfekte par (efter min mening), men ja prisen er bestemt ikke budgetvenlig. øvøv :(

  SvarSlet
 4. eeej hvor dejligt for dig, at opgaven nu er færdig..
  kan godt forstå at du er glad for toppen, har selv den sandfarvede og eelsker den

  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hej Camilla, tusind tak for det. Ja, men jeg er også bare glad for den, jeg ved at jeg kommer til at bo i den sommeren over:)Pyha, dem skal jeg da se, men bliver bare ærgerlig over ikke at have råd, alle deres læderting er bare så vanvittigt dyre!

  Tak Katja! Ja, ville også først have haft den sandfarvede, men pludselig var de begge udsolgt over det hele, så dejligt at jeg kunne finde dem på TS og så endda spare på dem:)

  SvarSlet
 6. Snyd du fandt dem i lys! Er nu også glad for de sorte, men alligevel... :D

  SvarSlet
 7. Fuglen.
  Jeg fandt dem i lys til 599 sek her den anden dag, har desværre glemt hjemmesiden. :).

  SvarSlet
 8. Hej Fugl, ja men de har dem i Århus og lige nu til 25 % endda. Jeg har dog returneret mine, den ene var ligesom for lille, ja, jeg har verdens mest sære fødder, men jeg vil ikke have sko der gnaver bare det mindste. Det er livet sgu for kort til:)

  SvarSlet