onsdag

Picks Pixie Market


Nyheder fra Pixie Market. Jeg er vild med det hele og som altid er stylingen perfekt effortless. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har været stor fan af army/tribal looket, så jeg er selvfølgelig ret begejstret for at det nu rigtigt er "tilbage" i modebilledet.
Fordelen ved, når noget udpeges som "tendens" er, at der pludselig åbner sig mange flere købsmuligheder rundt omkring, hvilket man selvfølgelig også kan se som en ulempe sådan rent økonomisk set... Synes jeg ser army, safari og tribal over det hele i øjeblikket. Og når selv butikker som Gina Tricot (som jeg lidt synes er klassens "pæne" pige) tager det til sig, ja, så ved man ihvertfald, at det er blevet allemandseje!
Ulempen ved sådanne tendenser (hadeord!) er så selvfølgelig, at vi alle kommer til at ligne hinanden, men for faen, det vil jeg altså mene at vi alligevel gør langt hen ad vejen! Tror alligevel ikke, at det er klæderne der skaber folk. Det er folk der skaber klæderne ved at kombinere det med deres eget personlige udtryk. Ét stykke tøj kan derfor se meget forskelligt ud, afhængigt af hvem der bærer det. Håber jeg ihvertfald, ha ha!

2 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for den søde kommentar på min blog. Jeg fandt et billede af himlen og lagde det ovenpå mit andet billede inde i photoshop. Det er vigtigt at de to billeder har samme størrelse. Dit "glitter"-image skal være det nederste lag. Så vælger jeg værktøjet i hæjre hørne med ikonet af en firkant med en cirkel indeni, trykker på mit billede (det uden glitter) og vælger derefter en pensel, som jeg "maler" den underliggende frem med. Håber det er nogenlunde forståeligt. Ellers så søg på youtube. Der er rigtig mange how-to-videoer om det. (:
  xoxo
  Love G.
  www.kingdomofgina.com

  SvarSlet
 2. Ah fedt! Tusind tak for hjælpen - jeg havde faktisk ikke tænkt på at der var youtube videoer om det, men selvfølgelig er der det, det er der jo nærmest ift. alting... Men igen, tak for forklaringen, det må jeg lege lidt med en dag:)

  SvarSlet