torsdag

Torsdag

Photobucket
Overset og "glemt" tanktop/maxi-kjole ting fra H&M. Købte den på et tidspunkt, da det stadig var sindssygt koldt og glemte så alt om den. Se, det er derfor man skal rydde op i sit kluns med jævne mellemrum! Lidt pinligt egentligt, at man har så meget at man ligefrem kan glemme det... !

Jeg returnerede i øvrigt Vagabond sandalerne i går. Ikke at de ikke er fine, jo bestemt, men den ene gnavede mig i hælen og det kan jeg altså ikke leve med. Den der med at sko bare skal gåes til, fungerer ikke altid for mig og jeg KAN bare ikke klare smertende vabler på hælen. AVS! Det underlige er, at de egentlig var gode at gå i, men tror bare jeg har underlige hobbit-fødder. Det er jo ikke første gang, at et par sko der passer i længden, ikke passer de andre steder på min fod.

Derudover har jeg i snart 14 dage fulgt et par bestemte sandaler på TS og da jeg returnerede Vagabond sandalerne, besluttede jeg mig for at købe de andre i stedet for. I virkeligheden har jeg faktisk kun 3 par sandaler og 2 af dem sælger jeg, så det er ikke sådan at jeg ligefrem svømmer i sandaler! Jeg er dog lidt spændt på mit TS køb, så glæder mig til at de dukker op med posten!

Hav en fortsat god dag, nu vil jeg vende tilbage til mit oprydning!

8 kommentarer:

 1. wauw den er virkelig flot til dig den kjole - og hele outfittet er bare lækkert med sko og accesories! Nogle gange kan det godt betale sig at rydde op i skabet, når der dukker sådan nogle sager op ;)

  SvarSlet
 2. He he, tak, ja i vinters fandt jeg en overset trøje, da jeg ryddede op, så jo, det er godt på flere måder at få skærpet overblikket over garderoben:)

  SvarSlet
 3. Hvor er du fin i disse dage. Finder også alt for meget tøj, som jeg har glemt alt om. Tsk, tsk.

  SvarSlet
 4. Hvor er du smuk!

  SvarSlet
 5. Det er flot til dig med håret sat nede :)

  SvarSlet
 6. Beam: he, jamen det er jo det gode ved at rydde op, så opdager man "glemte" skatte:)

  ... Tak anonyme læser, hvem end du er:)

  Jazz, tak:) Ja, ville også havde det løst oftere, men med børn og meget lidt tid om morgenen til at "sætte" det, ryger det som regel op i en knold:)

  SvarSlet
 7. hejsa. hvor er sandalerne fra du har på?:) de er fantastiske

  SvarSlet
 8. Hej, de er fra Jeffrey Campbell og købt sidste år. Ja, jeg er også glade for dem, selvom de lidt er et ripoff af Acnes Niara... !Måske du kan finde dem på Ebay eller trendsales, har set dem der fra tid til anden. De kostede vist 600 fra ny af, bare så du evt. ikke kommer til at betale overpris....

  SvarSlet