torsdag

En rød kjole

Photobucket
Jeg er i gang med Store Oprydningsdag i mit klædeskab. Vil simpelthen have sorteret ud i alt skidtet, der er for meget derinde, som jeg ikke bruger og som jeg enten må prøve at sælge eller sende til genbrug. Den her genbrugskjole har jeg haft til salg på TS i længere tid, dog uden at få den solgt endnu. Det er så også et af de stykker tøj, som det gør lidt "ondt" at skille sig af med, for selvom jeg aldrig har haft den rigtigt i brug, så synes jeg bare stadig at den er så fin! Den er desværre alt for stor ved især brystet, måske jeg skulle få overvejet at få den syet ind... ?

8 kommentarer:

 1. Den er vildt sød - hvad størrelse er det?

  SvarSlet
 2. NEEEEEEEEJ!
  Du må ikke sælge den!
  Den er simpelthen så flot til dig :)

  SvarSlet
 3. Hej Natascha, ja det er jo lige det, sælger oplyste den i sin tid til at være en str. 38, men jeg vil nok sige at den er en str. 40 :)

  Hej Line, he he, det ved jeg heller ikke om jeg gør, men jeg overvejer det ihvertfald, men jo, den er bare virkelig fin og super behagelig at have på!

  SvarSlet
 4. Der var du heldig - en god undskyldning for at beholde den - jeg kan vist ikke lige være i den, hæhæ. Men Line har også ret - den er skideflot til dig :o)

  SvarSlet
 5. Tjah, der er elastik i livet, så det kunne du nok godt, men pyh, kan ikke lige beslutte mig... Jeg skriver på bloggen, hvis den ender med at blive sat til salg igen:)Og tak!

  SvarSlet
 6. WOW!
  Den klæder dig altså helt fantastisk!

  SvarSlet
 7. Den klæder dig rigtigt godt. :o)

  SvarSlet