lørdag

Det var så den sommer....

Så er jeg tilbage på "pinden" efter to dejlige (familievenlige) uger med først kanotur ned ad Gudenåen og derefter en tur til Blåvand, hvor man virkelig blev blæst igennem! Det blev til nogle ture ved stranden, en masse dasen og god mad. Udover klitterne og stranden var det mest besøgte sted nok Blåvand Bolsjer som laver de bedste gammeldaws bolsjer. Jeg skulle hilse og sige at min favorit er rabarber-bolsjerne... Drengene har også nydt det og har rigtigt fået lov til at være længe op hver dag og spise en masse is og slik. Hver dag har i det hele taget været lidt af en fest for dem, så nu står den på en kold (sukker)tyrker for os alle, for lige snart bliver det jo hverdag igen..... Jeg har virkelig nydt at være væk fra vores lille lejlighed og egentlig også computeren, men det er nu alligevel meget rart at være tilbage!

Jeg vil ikke til at vise jer diverse (familie)billeder eller billeder af mine outfits, som for det meste har bestået af meget enkelt sommertøj (gamacher, tanktoppe og denimshorts...) og som derfor ikke rigtigt har været "værd" at forevige... I får dog lige nogle enkelte af de billeder som jeg nåede at tømme kameraet for, før jeg tog i sommerhus. Og nej, jeg er ikke gravid, men det kan også godt blæse i Århus!


Photobucket
Vi var SÅ heldige med vejret, skønt! Og tror virkelig at blodtrykket falder efter sådan nogle dage i de rolige grønne omgivelser, he he!
Photobucket
Zen-tilstand på Gudenåen... Danmark kan virkelig være dejlig - når vejret er med en...
Photobucket
Vi så to svanepar med deres unger. Det ene par var vi så heldige at se helt på nært hold, da de "sejlede" lige forbi os, mens vi sad fuldstændigt stille. Han-svanen hvæste af os, for lige at markere at vi ikke skulle prøve på noget og vi sad alle fire fuldstændigt stille for ikke at risikere noget! Svaner er smukke, men skidefarlige!
Vidste I i øvrigt at man længe har troet at svaner var monogame og at de holdt sig til den samme partner livet ud? For noget tid siden fandt man dog ud af at svaner - hunsvanerne vel at mærke - er nogle værre nogle. Om natten giver de den nemlig gas med andre hanner, mens de om dagen leger far-mor- og børn.. Angiveligt for at sikre sig de bedste gener... Ikke helt ulig menneskelig opførsel fra tid til anden...!
Photobucket
Drengene hyggede sig rigtigt og fandt deres indre indianer frem.... Tror de har nydt det rigtigt meget at have deres mor og far omkring sig hele tiden. Man er bare sammen på en helt anden måde, når der ikke lige er alt muligt andet man lige skal... Photobucket
Efter nogle dage med Trangia-mad og andet mindre lødig mad, var det rart at komme "tilbage til civilisationen" og få sig en lækker muffin!
Photobucket
Jeg har flere billeder, men jeg sidder og er sindssygt sulten og da vi intet har i køleskabet er det vist tid at bevæge sig ned til den lokale Føtex for at proviantere! Håber I har haft en lige så dejlig sommerferie som jeg har:)

10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Glæder mig til at se flere. Og sikke nogle søde unger. ;o)

  SvarSlet
 2. Jaa du er tilbage :D Ser dejligt ud!

  SvarSlet
 3. Hyggelige billeder & nice info om svanen, der åbenbart er lidt løs på tråden ;) & fra hvad vi kan se, ser dine to drenge virkelig også søde ud! Velkommen tilbage - jeg har savnet dine indlæg :)

  /PERNILLE

  SvarSlet
 4. Skønne billeder og velkommen hjem!

  Hehehe hunsvaner ;-)
  Jeg så et program om søelefanter igår, og damn jeg gad ikke være en søelefanthun, de bliver voldtaget af de tykke dovne brunstige hanner 4 dage i streg og derefter er de gravide i et år, hvorefter det begynder forfra.

  Vi ses snart :)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for de søde kommentarer:)

  Brigitte, nej nogen gange er jeg sgu egentlig også ret tilfreds med at være et kvindemenneske og ikke en hun derude i Discovery-land.... Det lyder rent ud sagt som et rigtigt lorteliv, ha ha! Jeps, vi ses snart, glæder mig til at se dig:)

  SvarSlet
 6. Virkelig nogle fine billeder. Nu håber jeg endnu mere at vejret bliver bedre igen. Var nemlig i udlandet da alle disse gode, danske sommerdage var her!

  SvarSlet
 7. hvor lyder det bare dejligt :)

  Jeg har forresten tagget dig i en lille blogleg som du finder her: http://pilgaardswardrobe.blogspot.com/2010/08/blogleg-wee-wee-friendbook.html

  SvarSlet
 8. Hej Line, ja, det håber jeg sørme også for alle jer som ikke lige nåede at nyde det danske og åbenbart ret kortvarige sommervejr!

  Hej Camilla, tak:) Det ser jeg på, har forresten glemt alt om den anden du taggede mig i, det var nu slet ikke med vilje men ren glemsomhed pga. ferien... :)

  SvarSlet
 9. Juhuu, du er tilbage (jeg er måske lidt langsom..)!!
  Og dine billeder er bare så zen! Fantastisk.

  SvarSlet
 10. He, he altid hyggeligt når du kigger forbi:)

  SvarSlet