mandag

H&M tee

Photobucket
Har helt glemt at vise denne fine lille tee fra H&M som jeg fandt i Ålborg den dag jeg var oppe at forsvare min projektopgave i slutningen af juni md. I min rus over veloverstået eksamen flåede jeg også andet ned fra bøjlerne fra Trend-linjen, som dog senere røg retur i Århus, da tømmermændene indfandt sig (læs: man kigger på sit kontoudtog og tænker hmmm...). Synes, at de gør det ret godt i H&M butikken deroppe på strøget, for har flere gange været heldig og fundet noget som var udsolgt i Århus...

T-shirten kostede kun 80 kr, eller faktisk kostede den kun 40 kr, da mit (hvad tøj angår...!) særdeles skarpe øje straks spottede et lillebitte hul på den, hvilket fik ekspedienten til at slå 50 % af den i forvejen ret diminutive pris... Ikke dårligt, og hullet, tjah, nu får den en vask og så må vi se, om det bliver større og i så fald må mutter jo så i gang med nål og tråd og hvis ikke, ja, så holder den bare det, den nu holder...

6 kommentarer:

 1. Den har jeg faktisk lige købt i hvid :) Den er altså bare super fin!

  Og god service hun slog 50% af prisen! I fredags oplevede jeg i Vero Moda, at der hang én hvid skjorte tilbage, som var fuld af makeup. Ekspedientens svar var bare "Det går af i vask"...kan du nu være sikker på dét?! No wonder der kun var den ene tilbage.

  SvarSlet
 2. Vidste ikke at den fandtes i hvid;) Det gad jeg også godt have haft den i, men det så jeg ikke den dag... Men jo, virkelig god service, det synes jeg nu også altid er tilfældet i goe gamle H&M... :)

  Ærgerligt med skjorten, det svar har jeg også prøvet at få - dog med den tilføjelse, at hvis nu det IKKE går af i vask, jamen, så må butikken tage den tilbage eller give nedslag i prisen... Det kan man godt prøve at aftale før man tager chancen og hiver sådan en sag med hjem...!

  SvarSlet
 3. Ja, det kan man selvfølgelig :) Men hun var simpelthen så ligegyldig og afvisende hende her.

  SvarSlet
 4. Hvis du nogensinde bliver træt af den, står jeg klar til at overtage :D

  SvarSlet
 5. Ja, den er rigtig fin og især til prisen:)

  Tina, ja, så hjælper det ikke noget, sådan nogle ekspedienter har vi nok alle været uheldige at rende ind i et på et tidspunkt... Nogle, der nemlig er ret ligeglade, for de får deres løn uanset hvad... Håber du finder en hvid skjorte - i en anden butik, he he:)

  Lea, det skal jeg nok lige huske ;)

  SvarSlet