onsdag

Tirsdag

Photobucket
Billedet er fra i går, hvor jeg rendte rundt nede i byen sammen med den mindste for at ordne forskellige ting ifbm. med vores kanotur fra på søndag. Mine køb er derfor også pt. meget lidt tøj-relaterede og seneste køb har fx. været et meget fancy Trangia-sæt, som jeg fandt på en svensk webside til meget billigere penge end i DK. Ser ikke ligefrem frem til at skulle leve af dåsetomater, makrel og pasta i 4 dage, men det hører ligesom til, når man er på telttur - at man lever lidt usselt og i harmoni med moder natur, ha ha:) Næste luksuriøse køb bliver nogle liggeunderlag og så mangler vi vist bare at få pakket 2 voksnes og 2 børns grej ned, så det fylder og vejer så lidt som overhovedet muligt!

Det er i øvrigt bare rigtigt dejligt at have drengene hjemme hele tiden, hvilket også inkluderer den største, da lærere jo også har sommerferie! De har nu været hjemme siden den sidste uge i juni og man er bare sammen på en helt anden og afslappet måde, når der ikke er alt muligt som man skal nå hele tiden! Og så får de lov at være længe oppe og hygge, hvilket de elsker, fordi vi normalt dikterer faste sengetider....Det kan måske virke strengt, men til gengæld har vi meget sjældent trætte og vrantne børn der ikke vil op om morgenen...

He, he i dag troede jeg faktisk at jeg skulle have været til Grøn koncert...! Ved ikke, hvordan jeg havde opfattet det som at det var i dag i Århus, men måske det i virkeligheden er et godt tegn på at dagene flyder og at man ikke rigtigt bemærker, hvilken dag eller dato det er! Sådan som det også helst skal være i en ferie!Koncerten er så på lørdag, hvor jeg desværre ikke kan pga. fødselsdag, øv, nu havde jeg ellers lige set frem til en hel dag med druk og sol! I stedet for må jeg se frem til et forhåbentligt mindre vådt rendezvous med Gudenåen.... Krydser alt, hvad krydses kan, for at det bliver godt vejr i starten af næste uge! Det kan gå hen og blive helt vildt fantastisk, hvis det bliver godt vejr - eller det kan blive noget af en udfordring (ikke mindst for humøret!) hvis det styrter ned hele tiden... xxxxx ;)

5 kommentarer:

 1. Dejligt outfit med en kulør baggrund :-)

  /Chau

  SvarSlet
 2. Rigtigt fint sæt (: misunder dine mange mange fine sko ;b
  - Becks..

  SvarSlet
 3. elsker dine shorts, hvor er de fra :) ?

  SvarSlet
 4. Becky, tusind tak - he, he ja har mange sko, men har dog fået solgt en del, så lige nu er samlingen faktisk relativt beskeden:)

  Christina, tak, det er bare et par gamle Levis baggy pants, som jeg har lavet om til shorts... ;)

  SvarSlet