torsdag

The hunt is on!

Hvert efterår går jagten ind. For mit vedkommende ikke sådan en rigtig jagt med gevær og vovse, men en jagt efter de helt perfekte efterårsstøvler. Jeg holder øjne og ører åbne og kigger både på nettet, i blade og i de rigtige butikker. Indtil videre har de helt perfekte støvler ikke været der endnu. 

Den anden dag prøvede jeg faktisk Ganni støvlerne i butikken i Århus og konstaterede desværre at jeg ikke synes helt så godt om dem, som jeg ellers havde troet. Og så "skar" de mit ben på et underligt sted og var derfor ikke så flatterende for mine korte skanker... Desuden er de for vinteragtige til nu. Og for sorte. 

Det kunne være helt perfekt, hvis man bare sådan kunne få lov at designe sin helt egen støvle, for mentalt har jeg nemlig en helt klar idé om hvordan den skal se ud, hvilket jeg endnu ikke har set opfyldt i én og samme støvle. 
Fx. har denne her den rigtige farve, men jeg er ikke så vild med det der brogue-agtige mønster og træhælen er jeg måske også lidt lunken overfor. Den er fra ASOS og koster 471 kr.
Den her er jo fin og er allerede kopieret i alle ender af fx. Dico og Friis Co. Desværre er Dicos model også for høj for min svang og Friis` er udsolgt. Og den her fra Opening Ceremony er bare for dyr! Og igen sort. Hvilket den ikke skal være. Den her er egentlig fin, men er farven helt rigtig?  Og vil jeg egentlig  ikke hellere have en flad støvle?  Den er fra ASOS til 518 kr. 


Den her er fra Shoebiz og koster 8-900 kr. Den kan fx. købes hos Shoesandfriends. Jeg så i Magasins gratisblad at den åbenbart kommer i en brun også. Og se, det ville jo være interessant! Den ligner lidt en fladere udgave af Acnes Pistol støvle og det er jo ikke helt dårligt. 

Har I fundet jeres efterårsgear? 

3 kommentarer:

 1. Jeg er i samme situation som dig - har et klart billede i hovedet men kan ikke finde noget der opfylder alle krav eller som ikke ser helt ud som jeg ville men dog noget jeg kunne leve med. Mon jeg nogensinde finder dem= hmm. Også helst til en venlig pris.

  SvarSlet
 2. hvor pudsigt har set på mange af de samme sko (fra asos) og lavet et indlæg der kommer i eftermiddag. Skægt at man falder over de samme, menfarverne og prisen var jo også i top:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Ja, det skal nemlig passe sammen det hele, både pris, farve, kvalitet, design osv. så det er slet ikke så enkelt!

  He, he Karin, tror også vi har noget af den samme smag for fodtøj... :)Og så er ASOS jo allemandseje i dag og laver rent faktisk ok styles efter min mening.

  SvarSlet