lørdag

Lapset og/eller kvabset

Photobucket
"Man skal virkelig have en speciel krop for at den sidder pænt."
Citat, læser hos Sofie

He he, nu er det altså virkelig ikke for at hænge en specifik læser hos Sofie ud, men kunne ikke lade være med at grine, da jeg så kommentaren. Jeg har nemlig købt den her (ombloggede) sweater som angiveligt har en underlig pasform. Hvilket jeg, tak for det i øvrigt (!) først blev opmærksom på, efter at have hørt flere omtale den som dårligt/underligt lavet. Noget jeg ikke selv lige havde tænkt på før jeg læste det.

Det har nu nærmest gjort mig helt i tvivl om, hvorvidt jeg monstro bare er en af dem med en speciel krop eller om den i virkeligheden også sidder totalt dårligt på mig, bare uden at jeg selv har opdaget det! Jeg har faktisk en speciel og underlig krop på flere måder, men det vil jeg nu ikke kede jer med at liste... De fleste af os har vel kropslige kuriositeter (er det et ord?!) som man ikke altid selv er lige fornøjet over...:)

Men tilbage til trøjen, så har jeg egentlig hele tiden bare set den som en kortere udgave af en box-formet sweater og har meget godt kunne lide at den er sådan lidt oversize i det og med indskæringen forneden. Men jo, kan nok godt se hvad folk mener. Man kommer ikke ligefrem til at se tyndere ud i den, når man har min kropsform, men jeg elsker altså farven og da jeg selv er for doven til at sy lapper på en gammel sweater, så beholder jeg den her. Pasform eller ej. Eller skulle man sige selvkritik eller ej....  :)

12 kommentarer:

 1. Helt klart fed :D , men det er rigtigt - den er for kort til mig desværre..

  SvarSlet
 2. jeg synes altså det sidder supergodt på dig :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er enig med de to andre, den sidder rigtig flot på dig, så du har nok en af de specielle kroppe ;) hehehe.

  SvarSlet
 4. Jeg synes virkelig også at den klæder dig rigtig godt! :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også den klæder dig godt! Den fungerede slet ikke på mig ...
  /Louise

  SvarSlet
 6. Fin på dig. Den facon dur ikke på mig, da jeg er høj med en lang overkrop og den ville stumpe helt forfærdeligt.

  SvarSlet
 7. altså hvis jeg efter 2 børn får din talje og flade mave vil jeg være glad for min "specielle krop":) hehe men det er altså sjovt med sådan nogle udtalelser!

  -jeg synes selv blusen virker i fin (h&m) kvali med fin oversize pasform, men da jeg pt er gravid ville det se underligt ud med maven stikkende ud under den cropped top:)
  /karin

  SvarSlet
 8. Den klæder dig godt :) Hvad måtte du give for den? :)

  SvarSlet
 9. He, he tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg glæder mig over i det her tilfælde at have en "underlig" krop, ha ha! Hvis mave og talje i øvrigt (Karin!) hverken er flad eller diminuitiv, begge dele er der ihvertfald, men måske jeg bare er god til at camouflere det og trække maven ind på billeder, he....

  Blusen koster 199,-

  Og kan i øvrigt ses i det nye Costume i serien "Skoven falmer".... Kan se at de har brugt et bælte til den der...

  SvarSlet
 10. Altså, jeg er 174 og tog den i en str. L så den ikke var så kort, og det fungerer rigtig fint :-) Så hvis man er høj kan den altså godt bruges også.
  Ps. ellers er vi bare to med underlig kropsform, haha ;-)

  SvarSlet
 11. Ej jeg syntes lige som alle de andre at den sidder helt vildt flot på dig :)
  Tror jeg vil ind og prøve om jeg er så heldig at have en speciel kropsform - wish me luck!
  ... altså hvis den er til at støve op :)

  SvarSlet