lørdag

Fredag

Photobucket
I går fandt jeg min beige genbrugs-blazer frem, som jeg faktisk havde glemt at jeg havde. Egentlig ville jeg gerne have, at den var bare sådan lidt større/løs i det, men når det kommer til genbrug, kan man jo bare ikke altid få det lige præcist som man gerne vil have det. Men man kan komme ret tæt på! Her er aktivitets-niveauet fortsat på lavpunktet og jeg har ovenikøbet reddet mig en rigtig efterårsforkølelse. Godt det er weekend ;)

Jeg har i øvrigt haft planer om at "anmelde" hhv. Youngbloods Hi-def pudder og den der woolshake ting som jeg også havde købt tidligere. Det kommer, det kommer! Jeg har jo haft tid til at afprøve dem nu, men jeg er altså bare lidt langsom lige nu:)

I dag modtog jeg Embryolisse-cremen, da jeg manglede en almindelig dagcreme og idet jeg vil se om den virkelig er så god, som diverse makeup-artister udtaler sig om.  Har lige prøvet den selv og J fik da også lige en omgang og umiddelbart giver den et rigtigt godt indtryk, men jeg skal nok omtale den nærmere på et senere tidspunkt, når jeg har brugt den i en 14 dages tid eller sådan. Selvom man nok generelt skal passe på med at lægge for meget i andres, meget subjektive vurderinger (også fordi vores hud, hår mv. jo er meget forskellige med forskellige behov!) af et produkt, så synes jeg selv, at det er skægt at høre andres mening om et produkt. Om hvorvidt det er værd at poste penge i eller ej. Later!

4 kommentarer:

 1. MIDTERSKILNING - jeg er for!
  ... Sad faktisk lige og lavede overvejelser omkring en ny frisure.
  Er det ikke på tide at blive klippet hvis sidste gang var i juni sidste år?

  Måske skulle man bare tage trimmeren og få lavet en buzz-cut. (Jeg gik i folkeskole med en pige som fik lus, og hvor moderen fandt dette som den letteste løsning. Hun fik vist også prisen for Årets Forælder.)

  SvarSlet
 2. Ha ha, hvor er du god, ingen andre - knapt nok min kæreste, har bemærket min midterskilning. Du ved, det er den billigste måde at ændre frisure på. Jeg bliver nu også kun klippet max. et par gange om året, synes jo heller ikke at jeg har en egentlig frisure! Altså du kan da altid lave dig en Agyness Deyn haircut, du ville ihvertfald få respekt herfra, he he! Adr, lus, de små krapyler! Dem frygter vi altså også herhjemme og drengene bliver kæmmet hver fredag med næsten nazi-agtig præcision, da jeg virkelig, virkelig ikke vil have det indenfor dørene! Det var også en grund til at mine dreads måtte lade livet, jeg var simpelthen for bange for at de fik fat i dem!

  SvarSlet
 3. Altså... et eller andet sted må der da være en lille Demi Moore gemt i mig :)
  Men det er så dybt inde, at jeg istedet har valgt at få en tid hos frisøren.
  Har haft lus én gang i mit liv - og det var lige efter fælleskæmning i skolen, så enten a) lad ALDRIG dine drenge blive kæmmet (i så fald skal det være med egen kam) eller b) kæm dem en ekstra omgang lige efter.

  (Og pssst - tjek din mail :) )

  SvarSlet
 4. Uh ja, hun havde da det flotteste hår der i 80`erne... Det gad jeg også godt have, men ved ikke om det ville holde helt for mit vedkommende... Tjekker mailen her i weekenden!

  SvarSlet