fredag

One womans trash...

Photobucket
Photobucket
Mit største fejlkøb i år må være denne her Provider skindjakke, som jeg faldt pladask for på Trendsales og som jeg nu har haft til salg i noget tid derinde. Uden held. Så jeg vil lige høre, om der er nogle af jer derude der er interesseret?

Når jeg skriver, at det er et fejlkøb, er det ikke fordi der er noget i vejen med den, snarere tværtimod, den er i perfekt stand og jeg er stadigvæk vild med snittet på den. Den passer mig bare ikke særligt godt og er fx. for lang i livet efter min smag. Og så er 80`er snittet generelt ikke særligt flatterende på mig grundet min højde, men er man lidt højere, ville den altså være lige i skabet! Jakken er lavet i det blødeste, lækreste skind og er en (stor) str. small. Oprindelig nypris var ca 2000 kr. Jeg gav 1000 kr og min mindstepris er 550 plus porto (75 kr forsikret forsendelse), hvilket vel må siges at være forholdsvist billigt for en jakke i den her kvalitet.

Skriv her, hvis det har interesse!

2 kommentarer:

  1. Nu siger du, det er en stor strl small. Er det fordi du har større størrelse i andre jakker eller fordi du synes den er for stor til dig? :) Jeg har en modström læderjakke i small, men ellers har jeg jakker i medium/large, så frygter den vil blive for lille.
    Ellers et godt tilbud, jeg overvejer det lige. :)

    SvarSlet
  2. Hej, jeg synes den er for stor til mig og det er også pga. dens snit. Provider er generelt lidt store i str. (ligesom Modstrøm) så hvis du er en str. medium vil jeg tro at du kan passe den. Jeg bruger normalt str. S i jakker, men denne her synes jeg nok nærmere svarer til en str. M.
    Du er velkommen til at vende tilbage :)

    SvarSlet