onsdag

Onsdag

Photobucket
I går skulle jeg egentlig have været på biblioteket med drengene og bagefter ned at træne. I stedet for røg jeg indenom min sædvanlige genbrugsbutik, der som altid havde noget at byde på og overlod biblioteksbesøg mv. til J. Denne gang kom der en rød skjorte, 3 lædertasker og en klassiker til J med hjem. For kun 65 kr i alt. Jeg er ikke helt sikker på, at den sorte skuldertaske er i læder, men det er de andre to ihvertfald, så synes det var herligt billigt. Jeg kan blive næsten helt dårlig over, at jeg ikke dagligt løber ind omkring den, for tænk hvor mange andre kup, der mon ryger derfra i ugens løb! Og som jeg går glip af! Skjorten vil jeg bruge når jeg er i "Mad Men" humør til skjorter og højtaljede nederdele. Ellers kunne den også være rigtig fin til et par jeans. Som jeg vel at mærke ikke ejer skyggen af, men som bestemt er på listen over uundværligt vintertøj....
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 kommentarer:

 1. Rigtig flot outfit, og du er virkelig køn! :-)
  Og det er da nogle vildt gode køb du har gjort dig i den genbrug, når man endelig finder noget i en genbrug (sker ikke så tit for mig desværre) så er det altså en succes-følelse hver gang! :-)

  SvarSlet
 2. Tak, tak! Jeg elsker også at finde noget i genneren, det føles rigtigt godt at finde noget som man lige så godt kunne have betalt meget mere for i en almindelig butik og så er tanken bag genbrug også ret appellerende!

  SvarSlet
 3. ELSKER SIMPELTHEN DEN RØDE SKJORTE!!! Jeg bliver nødt til at se om jeg kan finde en ligenende sag i min lokale genbrugsbutik :)

  SvarSlet
 4. Jeg er også glad for den! Den skal blive god sammen med nogle denimshorts!

  SvarSlet