onsdag

Seeing redI går fandt jeg en rød skjorte i genneren og jeg har tænkt mig at få en hel del mere rødt ind i garderoben. Røde negle og læber er da superfine og en klassiker i alle sammenhænge, men ville nu også gerne finde en helt perfekt blazer - gerne i bordeaux, og så er det næsten også et must med en rød(stribet) bluse, der bare er så fin til især denim og det monokrome sort/hvide. Og hvad sker der lige her - se lige hvor fint det ser ud med brune sko og kernelædertaske til et rødt outfit. Er der monstro noget som brunt og kernelæder egentlig ikke fungerer sammen med?

Og... Tror jeg har vist den her før, men den her kjole er og forbliver bare den mest perfekte rød-orange kjole som jeg nogensinde har set! Pigen behøver ingen nærmere introduktion, eller dvs. kan egentlig ikke se om det er Ashley eller Mary Kate....?

Photobucket

2 kommentarer:

  1. Rød er simpelthen en lækker farve og kan både klæde helt mørk hudfarve men også os meget blege (okay.. mig.. blege.. så) så længe man styler det ordenligt til ens hudtype :) Rød er skøn!

    SvarSlet