mandag

Mandag

Photobucket
Photobucket
Fidusen ved at føle, at man har "sparet" rigtig mange penge ift. at kaste penge efter Malene Birgers 8-900 kroners karrygule tørklæde, går altså lidt fløjten, når man efter hvert brug af billigt Zara-tørklæde må konstatere, at halvdelen af garnet sidder tilbage på ens jakke/bluse! Det er lidt ærgerligt at det fnulrer så meget, men ellers er jeg nu  meget glad for det stadigvæk. For nogle uger siden købte jeg en sort sweatshirt med korte ærmer i Gina T. Finder faktisk meget sjældent noget derinde, men sweatshirts er de altså gode til at lave til prisen. Den her kostede 159 kr og fås også i andre farver. Ellers sker der altså virkelig ikke så meget for tiden på shoppefronten (og det er virkeligt helt med vilje qua operation nedsæt forbrug....) og eftersom jeg jo også har lukket galde ud i dag, har jeg heller ikke rigtigt mere at sige, andet end at I må have en rigtig god dag :)

6 kommentarer:

 1. For helvede, Charlotte!
  Så kigger man væk i et splitsekund, og så har du kappet hovedet af dig selv.
  Ja, ja, lidt lynkineser er der vel gemt et sted i mig.
  Og mht. våben, så er der jo et par piger et eller andet sted i Danmark der så fint har demonstreret, at stiletter sagtens kan bruges som våben. Og så i øjet. Lækkert.
  Og du skal bare være glad for de der 50 kr. Jeg gav 580 kr for - åbenbart - at komme til at ligne en eller anden ninja warrior. Men egentlig, når de sådan bare klipper håret af en (mere end aftalt), bør man så ikke få rabat pr. cm?

  SvarSlet
 2. Lækkert outfit!!!! og super skøn blog!:)
  Tjek min: www.abitofeverything-nicoline.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tak for de søde kommentarer:)

  Line, ja det var rimeligt sygt med de der stiletter.... Hmmm, og jeg bliver altså i øvrigt mere og mere nysgerrig efter at se, hvordan du ser ud. Poster du ikke et billede på din blog???

  SvarSlet
 4. Nicoline, fin blog du har, du er hermed på listen, ta daaaah:)

  SvarSlet
 5. SÅ kan du godt lige kigge igen :)

  SvarSlet