fredag

Redhead battleKaren Elson er en heldig kvinde der ud over et gudsbenådet udseende og en lækker mand (Jack White) også kan synge. Ok, ved egentlig ikke, hvorfor jeg lyder så overrasket, men det er jo bare ikke altid at formlen "model turns singer/actress" fungerer optimalt. Forhåbentligt kan hun hen ad vejen blive anerkendt for sin musik og ikke "kun" det forhold, at hun er tidligere topmodel og aktuelt kæreste til en mere end almindeligt kendt rockmusiker. Synes ihvertfald at hendes udgangspunkt er ret godt og at den lidt dystre og melankolske lyd klæder hende. Hun battler dog en musikalsk sværvægter, hvor jeg nok vil mene at Florence tager sejren hjem, men hvad siger I?

2 kommentarer:

  1. Altså Karen Elson, for point fordi hun faktisk kan synge, og måske også kunne have været en "singer turns model" og ikke den anden vej rundt. HUN er smuk, og man har lyst til at tegne hende og hendes fine hår. MEEEN Florence + the machine vinder, stemmen og sangen er fantastisk, hun var vild på Roskilde, og hendes musik giver mig lyst til at tegne noget så smukt som Karen Elson!

    SvarSlet
  2. Enig, enig! Karen Elson har klart potentiale, looks og talent, men tror så også at hun kommer til meget mere at skulle "bevise" at hun ikke kun er Jack Whites lækre kæreste...Stemmer også på Florence, hun er for sej:)

    SvarSlet