tirsdag

Morgensang


Vågnede op med dette her nummer på hjernen... Det er nu stadig mindst lige så smukt og melankolsk som dengang.

Drøner rundt og gør mig så småt klar til at pakke, hvilket involverer svære, svære overvejelser om, hvilket overtøj jeg skal medbringe, hvilket tøj der skal pakkes og det måske sværeste - hvilke sko jeg skal tage med! Har en mistanke om, at så længe jeg koncentrerer mig om sådanne ligegyldigheder, behøver jeg ikke tænke alt for meget over alt det spændende der sker lige i øjeblikket.

I går fik jeg nemlig mail fra Korea og der ER oplysninger på mig derovre og på mandag skal jeg mødes med en kvinde, som jeg åbenbart har været adopteret af, da min biologiske mor ikke kunne beholde mig. Jeg fik desuden at vide, at min biologiske mor var ugift og 24 år, da hun fik mig, men jeg har indtil videre ikke fået et navn på hende eller baggrunden for, at hun ikke kunne beholde mig. Håber derfor meget på, at den koreanske kvinde som jeg boede hos, før jeg kom på børnehjem, vil være villig til at oplyse noget mere om min baggrund, for der må være noget mere i det her, det er jeg næsten sikker på nu! Jeg må dog indrømme at jeg er lidt chokeret og at jeg derfor lige nu er i et meget underligt humør, hvor det er svært at finde de rigtige ord frem, så det vil jeg egentlig undlade at forsøge på :) Jeg har det dog nogenlunde, men kan godt mærke at det begynder at blive rigtigt spændende nu. Også fordi jeg - pessimist som jeg er - ikke havde forventet noget som helst.

Jeg skriver nok først igen, når jeg ved noget mere, for lige nu er det hele ret kaotisk og jeg er lige blevet bedt om at skrive et brev til min biologiske familie og sende flere billeder. Brevet skal ligge i en fil derovre i tilfælde af at de finder ud af mere, men hvordan faen skriver man et brev til nogen som man aldrig har mødt og som man knap nok kan forestille sig??? Den må jeg lige tygge på og i mellemtiden bliver der nok ret stille her på bloggen, for det er klart, at jeg lige nu må koncentrere mig mest om min rejse og min familie herhjemme. Jeg skal dog nok vende tilbage, når jeg lige har sundet mig igen.

Nå ja, og skulle der være nogle Sporløs-suckers derude med smag for saftige historier, så handler afsnittet på torsdag d. 28. oktober om et par koreanske tvillinger i DK som pludselig får at vide at de har en trillingebror i Sydkorea. Det må godt nok også være syret, ja undskyld udtrykket, men hvad skal man ellers kalde sådan noget??!?!

5 kommentarer:

  1. Det lyder spændende for dig. Jeg har glemt det, men hvornår rejser du? Og jeg elsker stadig Brett A.!

    SvarSlet
  2. Det lyder godt nok spændende.

    Jeg kan se at du stadig har mit gamle webhjem på din linkliste, men jeg er flyttet til Trendsales. Så husk at opdatere :-)
    http://magazine.trendsales.dk/blogs/the-tiger-aka-chau

    /Chau

    SvarSlet
  3. Ej, hvor er det spændende-håber for dig du finder ud af mere...og at det lykkes at få fældet nogle tanker ned på det brev :-D
    Det er da spændende nyheder!
    <3

    SvarSlet
  4. Or more discreet, for young girls, such as Eden by Chanel.
    Equally the lesser in addition to big centres choose use small web business recycling methods.
    Louis vuitton is a monthly cost luxury brand as a result sold all over the world.

    Some people want several shoes wisely to suit different occasions.
    http://www.adesoma.lt/phpinfo.php?a[]=%3Ca+href=http://www.ruivitonoutlets.com/%3E%E3%83%AB%E3%82%A4%E3%83%B4%E3%82%A3%E3%83%88%E3%83%B3+%E8%B2%A1%E5%B8%83%3C/a%3E

    SvarSlet
  5. GUCCI shoes are available for everyone in rotten affordable
    price. These of seats were mounted or could quite possibly be mounted for the boat.
    A good replica will gasoline a little quite expensive than usual.
    The Replica lV Handbags wouldn't be able to be more perfect even if Whether it to make. http://mcguild.com/forums/index.php?usr_login=UlyssesWe&btn_submit=Find&t=finduser

    SvarSlet