torsdag

TIL SALG: H&M pleather pants str. 36 & Wang pants str. medium

H&M pleather pants mindstepris 200 kr plus forsendelse
 Jeg havde helt glemt, at jeg havde bestilt de her pleather pants fra H&M for nogle måneder siden, så stor var overraskelsen da postbudet ringede på i dag med 2 x pleather pants. Synes de er fine, for de er meget mindre plasticagtige end dem jeg hidtil har set - især prisen (200 kr) taget i betragtning. Tror ikke man finder et par der ligner læder så meget til den pris andre steder end hos gode gamle H&M!

Jeg er altid i tvivl om, hvilken str. jeg skal bruge og havde derfor også denne gang bestilt 2 par (ved godt det er overdrevet, men sådan er det når man ikke har tid til at rende i butikker hver uge og prøve alting irl...) Da jeg selvfølgelig kun skal bruge et af parrene, vil jeg sælge det andet par str. 36. Nypris er 200 kr, så de sælges kun, hvis nogen byder 200 plus købers selvvalgte porto - ellers vil jeg hellere returnere dem og få pengene retur hos H&M. Det skal bemærkes, at de vist er udsolgte nu - kunne ihvertfald ikke finde dem på nettet.

De måler ca. 70 i taljen og indvendig benlængde måler ca. 80 cm.

           T by Alexander Wang pants str. medium - OBS! Det par der sælges er SORTE!
Jeg må erkende at jeg ikke får brugt de her sweatpants, da de er for store til mig. Troede det ville kunne gå med en str. medium, men de er ret meget for store i livet, så håber der er nogen interesserede derude.Taljen (som skal sidde lidt nede på hoften) er bred og elastisk og måler ca 80 cm. Indvendig benlængde måler 74 cm - bemærk at det er meningen at de skal sidde lavt og have lidt "hængerøv".... Jeg vil betegne dem som "næsten som ny" og vil gerne sælge dem for 250 inkl. brevforsendelse.

SKRIV HER HVIS I ER INTERESSEREDE, HVIS DER SKULLE VÆRE MERE END EN INTERESSERET, STARTER JEG EN BUDRUNDE.

4 kommentarer:

 1. Byder de 250 for sweatpant'sene :)

  SvarSlet
 2. Byder 200 + brevporto for pleather pants :o)

  SvarSlet
 3. Hej Kristine og Hanne! Lyder godt:) Send mig en mail på nutellah123@gmail.com, så har vi en aftale. Finder lige ud af hvad det vil koste at sende H&M bukserne ;)

  SvarSlet
 4. Hej Hanne, kan jeg bede dig bekræfte senest i morgen at du vil købe bukserne? Kunne se at jeg har modtaget et bud direkte på mailen fra en som faktisk skrev før dig. Jeg nåede dog at love dem væk til dig før jeg så hendes besked, men vil gerne lige være sikker på at du vil have dem, så jeg kan meddele hende dette:)

  SvarSlet