onsdag

Onsdag

Photobucket
Jeg er stadig glad for den gule cardigan fra Monki, selvom jeg dog slet ikke har fået den brugt så meget som jeg egentlig troede. Synes måske den er lidt svær at bruge til andet end sort!?!  Sidste uge købte jeg en sweat fra H&M. Den ser grå ud, men den er snarere sådan lysegrå-brun-agtig, hvis det giver mening. Har vel efterhånden en 3-4 stykker i samme snit/design/forskellige farver, men dem ved jeg efterhånden at jeg bruger rigtigt meget, så de er ret rare at have i skabet til de der dage (som der bare stadigvæk er mange af) hvor man ikke gider at tage stilling til sit tøj.

Fik da også slidt dankortet ned i den lokale Maibom sko-butik her forleden. Det er nu ellers ikke ligefrem min yndlingsskobutik, da de mest har alle de Vagabond sko, som jeg IKKE synes er fede, men de har gode børnesko/støvler som jo skal til med to drenge, som er ret hårde ved deres fodtøj. Sidste uge havde de et "køb 3 par, betal for 2" tilbud, som jeg benyttede mig af til at købe et par gode vinterstøvler til begge drenge. Og selvom jeg egentlig planlagde at købe et sidste par ekstra børnestøvler (selvom de egentlig har ekstra støvler) endte det i sidste ende med, at jeg fandt et par støvler til mig selv, som kunne erstatte mine flade sorte støvler som efterhånden har set bedre dage. De er ikke i læder, hvilket jeg egentlig synes er utroligt, da de stod til 600 kr. Det er underligt, for jeg synes at 600 kr for et par imiterede støvler er for meget, men synes omvendt at 600 kr for et par i skind ville være lidt for billigt.... For hvordan ville kvaliteten så være? Ja, jeg er nok ikke nem at stille tilfreds, men nu fik jeg dem ihvertfald med som det 3. gratis par og så er det lidt mere ok, at det ikke er ægte skind, for havde nok aldrig selv givet 600 kr for dem...

Argh, og så fik jeg pludselig krise i går over, at jeg mangler en rygsæk til turen! Altså sådan en praktisk ting som man kan have pung, kamera og andre turist ting i....Det er bare så typisk mig! Jeg har sindssygt meget lort, men ejer ikke en eneste rygsæk, selvom jeg ikke har fablet om andet det sidste lange stykke tid. Og de fleste af mine tasker er sådan nogle store nogle, som er meget lidt rejse-praktiske....Så nu er dilemmaet om man skal købe en herhjemme eller håbe på, at de har noget billigere/bedre derovre...!?! KÆMPEstore problemer, hva`? Ellers er det hele egentlig ved at være på plads. Mangler kun lige en enkelt vaccination fredag og så kan jeg gå hele næste uge og summe over, hvad der mon skal pakkes. Venter dog stadig på programmet fra G.O.A.L da det jo også har lidt at gøre med, hvad der evt. skal pakkes. Fx. duer det nok ikke at lave taekwondo i plateau, selvom det da sikkert kunne være et ømt syn!

4 kommentarer:

 1. Har det som dig med imiteret skin - købte et par støvler fra urban outfitters, godt nok på tilbud til 400 men kostede 940 før, de var i plastisk, og holdt ca 1,5 måned.
  hvad med rygsækken fra gina tricot ??

  Astrid

  SvarSlet
 2. Det var godt nok ikke længe de holdt! Har selv et par andre sko som også er imiterede og de har holdt meget længe, så tror at det indimellem er ok, men det kommer aldrig op på siden af ægte læder! Synes at rygsækken fra Gina T. er lidt for plastik-agtig, har ellers også overvejet den:)

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Har også cardiganen, og bruger den udover sort/hvid/grå også til kongeblå, det er en flot kombi selvom det måske lyder lidt sjovt :)

  SvarSlet
 4. Hvem kan ikke bruge et ekstra par army støvler? Kender godt det med at 600kr er lidt for meget for syntet, men umiddelbart ser de ret fine ud og så skader det jo ikke, at du fik dem gratis :)

  SvarSlet