fredag

Fredagsbattle - dobbelt op på talentNår jeg fra tid til anden når kvalmegrænsen i forhold til purunge sangerinder, hvis udtryk alt for tit og ofte kun hviler på én ting (SEX!), så er det betryggende, at der også findes piger som de her. Piger, som vel egentlig "bare" er piger og som derfor ikke forfalder til alt det der Miley Cyrus/Taylor Momsen-crap, hvor man skal ligne en mere end villig voksen-Barbie, selvom man kun er 17...! At blive lukket ind i Kirsten og Maries (bemærk de fine toner af en velkendt børnesang i deres nummer) og Taxi Taxis fine pigeunivers, er derimod ligesom en nostalgisk tur tilbage til barndommen med kælk, vanter, knus og varm kakao. Rart. Trygt. Hyggeligt. Og frem for alt så ægte som noget nu kan være. God fredag!

5 kommentarer:

 1. Dejlige sange, specielt den med taxi taxi.

  SvarSlet
 2. Hehe, alt for fedt papmonster, den musik video er da for genial - og vildt hyggelig :)
  /Gunilla

  SvarSlet
 3. D'en sød, relevant og feministiskfin kommentar, det der. Tak. Når man har pigebørn (barn) - da er det velkomment med ægtefølte femiudtryk. Jeg vil spille det for hende i morgen. Når hun har overstået sin dosis (grumdum)pop.

  SvarSlet
 4. Ja, det er nogle utroligt dejlige piger og hvor er de bare dygtige, deres alder taget i betragtning:) Og kan også især godt lide Kirsten og Maries video, den er nemmeligt superhyggelig!

  Anonym: Tak for din kommentar :) Ja, nogle gange priser jeg mig lykkelig for ikke at have små pigebørn... Jeg slipper for at skulle forholde mig til Bratz og alt sådan noget, men til gengæld har jeg et par drenge som jeg også håber at kunne få til at lytte til andet end MGP og Hitz for Kidz.... Man kan jo altid håbe at man kan påvirke dem bare en lille smule!

  SvarSlet
 5. Åh Taxi Taxi så og hørte dem live sidste efterår fantastisk.
  hilsen Maria

  SvarSlet