torsdag

Seneste genbrugsfund


Ja, det er nok ikke så meget der bliver blogget i disse tider...Det er egentlig ikke en bevidst nedprioritering af mine narcissistiske tilbøjeligheder, men nok bare sådan det er lige nu og her ;) 
Jeg har for det forbavsende lidt lyst og tid til at rende i butikker i tide og utide, hvilket selvfølgelig og måske sundt nok for mit vedkommende, sætter en naturlig bremser for ellers uundværlige blogger-indlæg som "Seneste køb" og "seneste craving". 

Men selvom jeg ikke har været så meget omkring de almindelige butikker på det seneste, kommer jeg dog nærmest dagligt forbi min lokale genbrugsforretning, som selvfølgelig lokker med -  godt nok ikke knitrende nyt tøj som de highstreetbutikker jeg normalt render over ende -  men tøj og tasker, der har vist sig modstandsdygtigt, og som på en eller anden vis har "klaret den" ved at styre udenom diverse skraldespande. Tænk engang, at det kunne være smidt ud 1000 gange, men i stedet for har nogen tænkt, at andre ville kunne bruge det og derigennem give det nyt liv. Det er vist det, man kan kalde en win win situation for alle parter og hvis ikke det er en god og ganske julet tanke, ja så ved jeg sgu ikke hvad der er!

Nogle af mine seneste fund er en plisseret hvid skjorte som er købt for nogle måneder siden. Og i sidste uge fandt jeg endnu en brun 25 kroners skindtaske i en rigtig god størrelse, et par Flying A bukser i "gulerodssnit" og en strikbluse i en udefinérbar nude/peach/beige farve. Sidstnævnte dele kostede også omkring en tyver stykket. Win, win, win og atter win...

5 kommentarer:

 1. Genbrug er bare så meget en win-win situation!

  SvarSlet
 2. Nu ved jeg godt, at billederne ikke er i helfigur, men IH hvor ser du godt ud - det ligner også du har tabt dig! :) (og om det er rigtigt eller forkert, gør jo lige meget så længe den optiske illusion er der)
  Jeg håber ham J, han ved, han er en heldig en ;)

  Men nu til den genbrugbutik: Jeg synes STADIG ikke det er fair, at din genbrugsbutik TYDELIGVIS er så meget bedre end min.
  Jeg må flytte.
  Hurtigst muligt.

  SvarSlet
 3. Lea: Totaaaalt!

  Line: Tak, tak;) Har overhovedet ikke tabt mig, men måske der er blevet rokeret lidt rundt siden jeg stoppede med at ryge og startede med at løbe et par gange om ugen igen...Så tror nu mest det er optisk bedrag, ha ha, jeg vejer ihvertfald stadig det samme som altid :)

  SvarSlet
 4. Den er også fin - og især til den pris!!!!

  SvarSlet