torsdag

Ear threads

 Photobucket

Efter 3 mdr. uden en ordentlig computer har vi endelig taget os sammen til at få den ordnet, så jeg fx. igen kan lave mine elskede collager!

Jeg ved selvfølgelig godt, hvilke øreringe jeg helst ville have her... Ingen tvivl om at Line & Jo laver nogle af de fineste ear threads (hvad hedder det på dansk???), men pt. står der julegaver på programmet (og et relativt dyrt genbrugskøb i dag som jeg viser senere) og jeg vil derfor ikke bruge 350,- lige nu på en enkelt ørering. I stedet for har jeg fundet nogle billigere alternativer på Ebay - som vist ovenfor -  og har da også købt et par stykker af hver til en pris af samlet 100 kr. Øreringene er i sterling silver og ja, så får man det vist heller ikke billigere!

Find Sandy DIY her og Dreambell her.
Line & Jo kan købes på nettet flere steder, find dem fx. her.

2 kommentarer:

  1. Årh jeg elsker også bare den slags øreringe/øre-ting ;) Ja dem fra Line & jo er jo lidt dyre, men jeg ønsker mig dem i julegave, det er da meget smart? Med mindre man self vil have dem her og nu:)
    /Gunilla

    SvarSlet
  2. Hej Gunilla, ja, det skulle jeg nok også bare have gjort, men tror måske jeg selv køber dem på et senere tidspunkt. Jeg vil dog lige se hvad det er for nogle Ebay-nogen og til en flad hund er det næsten værd at forsøge:)

    SvarSlet