mandag

H&M spotting

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Synes jeg har rendt en hel del i H&M på det seneste. Havde nogle gavekort jeg skulle fyre af, men endte faktisk med at få pengene udbetalt, så jeg kunne bruge dem på noget lidt mere nødvendigt dullegrej i stedet for. Her er noget af det jeg har haft hevet med ind i prøverummet. Jeg var meget hooked på den røde skjorte som faktisk også var den eneste der kom med hjem. Den er nu leveret tilbage, da jeg ikke kunne med længden. Synes den var for lang ift. det jeg gerne ville bruge den til (nederdele og bukser) men den er nu stadig skøn i farven! Et andet item, som jeg fortsat er lidt vild med er denimskjorten med læderlappen. Synes virkelig den er fin, men har vist allerede et par denimskjorter i forvejen og så er 300 kr jo alligevel en slat penge for at gentage sig selv...

2 kommentarer:

  1. Vil lige anbefale dig at købe pleather nederdelen (øverst i midten), for den er guld værd når man elsker at være feminin i vintervejret. Holder lidt bedre på varmen end alm. stof nederdele.


    www.spoonyacedia.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tak, men den sad ikke liiige så godt på mig, men ellers er den fin og har også set den på andre, hvor den sad perfekt, så tror bare det er mig, he he:)

    SvarSlet