mandag

Nye øreringe

Photobucket
Hvor er ører egentlig... ahem.. knapt så kønne... Men så meget desto mere grund til at forskønne dem lidt! Her er de øreringe jeg har købt på det sidste, som jeg tænkte skulle supplere mine andre øreringe som  allesammen er noget mere overdimensionerede i størrelsen. Fra venstre en Sofie Bille Brahe-inspireret ørering fra Pieces (60 kr). De to andre par er fra Ebay og kostede nærmest ingenting. Den i midten kostede ca 35 kr inkl. forsendelse for 2 stk. (har 3 i på billedet) og den yderste til højre kostede omkring 50 kr inkl. forsendelse. 


Der er i det hele taget en masse af de her slags øreringe på Ebay pt. - søg evt. på "ear thread" "earcuff", "ear wrap" osv. osv. Jeg var noget spændt på kvaliteten af Ebay-øreringene, men indtil videre har de holdt fint, hvilket ikke helt var tilfældet med Pieces øreringen, hvor stikkeren blev ved med at glide ud af låsen på den ene. Det klarede de dog hurtigt og supervenligt nede i butikken, hvor de udleverede nogle gummi-dutter til at sætte på, så låsen ikke går op.

5 kommentarer:

 1. Dem yderst til højre, har du et link til dem? :-) De er så fine!

  SvarSlet
 2. Hej, du skal bare klikke på "yderst til højre" så ryger du videre til sælgeren:) Og ja, de er skønne til prisen, jeg er ihvertfald glad for mine!

  SvarSlet
 3. De er for lækre de øreringe..!

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de fede, dem må jeg da have fingrene i;) Og så er de jo vildt billige, tak for tippet! ;)
  /Gunilla

  SvarSlet