fredag

NOUSVOUS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


                                (Egne billeder bortset fra det nederste der er lånt fra Delancefashion


Billeder fra det hyggelige NousVous arrangement i onsdags, hvor vi blev forkælet med lækker mad, champagne, goodiebags og ikke mindst en snak med designeren bag, Nicole Rindsig, som var nysgerrig omkring, hvad vi syntes om tøjet, der bliver lanceret efteråret 2011. Tøjet var efter min mening en rigtig god og lettilgængelig blanding af hverdagstøj og nogle lidt finere dele som let kan dresses op og ned efter humør, og som man dermed  også sagtens ville kunne bruge til fest og ballade. Mine personlige favoritter var den fine skindnederdel (som designeren Nicole også bærer på billedet ovenfor), den blå korte jakke, den grå/lilla kjole (omend jeg ikke helt ved med de der svaler længere...) og så selvfølgelig den brune skindjakke, som måske/måske ikke ligner den, som jeg går og ønsker mig!

Prismæssigt mener jeg (hvis ellers jeg hørte ordentligt efter...) at t-shirts kommer til at koste omkring 250-300 kr, jeans 5-600 kr, kjoler 7-800 kr og frakker omkring 1000- 1500 kr. Tøjet kommer dermed til at ligge i nogenlunde samme prisklasse som fx. MbyM,  Nümph og Very by Vero Moda og uden tilnærmelsesvist at være modeekspert, vil jeg nok også mene at tøjet stilmæssigt ligger på linje med fx. Very by Vero moda, som ligeledes er lettilgængeligt tøj i god kvalitet med små detaljer, som lige gør det en anelse mere interessant end mærkets basislinje, Vero Moda. Næste skridt for mærket og folkene bag, er at præsentere tøjet på diverse modemesser og derudover er der også lanceret en blog "My little secret" , hvor de formodentlig vil vise noget mere af tøjet og fortælle lidt mere om, hvor og hvornår det kan købes i DK. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå - umiddelbart har de ihvertfald et godt udgangspunkt med kvalitetstøj til rimelige priser.


Derudover var det selvfølgelig superhyggeligt at møde de andre bloggere: Betina, Annesofie, Jane & Stine, Erin, Line (der gik model sammen med de professionelle modeller - og gjorde det rigtigt godt!) og selvfølgelig Emilie, den hårdtarbejdende skønne kvinde bag Delancefashion. Hyggeligt at møde jer, piger, håber vi ses en anden god gang ;)

2 kommentarer:

  1. Skønne billeder :D Og sig til hvis du nogensinde er i Kbh, så må du komme forbi mit lille studie ^_^ Knus E

    SvarSlet
  2. Tak Emilie - og tak for invitationen:) Det var hyggeligt at mødes og ja, kan være jeg tager dig på ordet lige pludselig:)

    SvarSlet