fredag

To the rescue...

Photobucket
Fantastisk lille vidunder fra apoteket som kan udradere selv den tørreste vinterhud. Fik den anbefalet af apoteker-damen, da jeg kom derned med noget eksem under det ene øje, som underligt nok ikke var at finde under det andet øje?! Og så kan det vel ikke skyldes mascara - som jeg kun bruger engang imellem - og som man jo som bekendt bruger på begge øjne...? Min (ansigts)hud har i det hele taget opført sig lidt underligt her på det sidste og har været meget mere plejekrævende end sædvanligt, hvilket vel nok har noget at gøre med den kolde vintertid og de mange temperaturskift, man konstant udsætter sin hud for. Nå, men hun anbefalede denne lille fætter og jeg blev så glad for den, at jeg nu gladeligt smører den ud i hele femøren som supplement til mine andre dagcremer. Den fjernede eksemen og gennemfugter i det hele taget huden på utrolig behagelig vis. Kunne så også se, at den indeholder noget hyaloronic acid, der jo som bekendt virker anti-aging, hvilket vel aldrig er at kimse af. Koster omkring 80 kr og fås på de fleste apoteker.

7 kommentarer:

 1. nu kan jeg så fortælle dig en lille sjov ting hvis din apotekerdame ikke fortalte dig det, for det gjorde min nemlig da jeg på samme måde som dig købte min pga eksem. men den creme der er faktisk lavet udfra en gammel opskrift som er brugt her i danmark i mange mange år hvor den faktisk startede som noget der minder rigtig meget om havregrød, jeps i gamle dage fik man er klat havregrød i hovedet hvis man havde eksem. thank god for den er blevet lavet til en rigtig creme gennem årene! :D men ja den er fantastisk

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt d deler det. Det er lige sådan en creme jeg leder efter, for min Avene creme (også fra apoteket) fugter ikke nok i denne tid.

  SvarSlet
 3. Hej Ann-Sofie! Tak for sidst! Og nej, min apotekerdame kendte vist ikke lige den der historie - sjovt! Synes faktisk man indimellem ser at noget netop er lavet ud fra noget som man tidligere har brugt. Hvilket nok er et tegn på at det vel virkede dengang som nu:) Synes ihvertfald det er et super produkt og bruger den i øjeblikket hver eneste dag!

  Urbanglamour: Ja, der skal lidt skrappere midler til i den her kulde. Håber den er lige så god til din hud som den er til min:)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fab! Og der er ingen parfume/planteudtræk og andet allergifremkaldende i? Det kunne være læks hvis den også var svanemærket

  Jeg vil virkelig gerne befri min hudpleje for allergener og andet snask. Den slags går lige i blodbanen, det er sgu ikke godt hvis man skal tænke på at avle engang i fremtiden.

  SvarSlet
 5. Satans. Der er silikone i. Kan jeg ikke tåle. Troede lige jeg havde fundet end god og billig creme som erstatning for Embryolisse, den er blevet så frygteligt svær at få fat i...

  SvarSlet
 6. TAK for tippet!! Lige hvad jeg manglede. Jeg har nu brugt den i en uge - et voila - min vinterhud er blevet sig selv igen :)

  SvarSlet
 7. Ida, har desværre først set din besked nu! Ja, hvad sker der for Embryolisse, jeg fulgte et link som jeg tror at du sendte mig, men den ser lige så dyr ud der som alle andre steder efterhånden...Øv, ja det er vildt svært at få en ordentlig creme som ikke indeholder alt muligt skidt...

  Anne: selv tak!

  SvarSlet