mandag

All that jaaazzzzzzzz...

Jeg er helt og aldeles skudt i de her sko fra Jeffrey Campbell, som jeg fandt for nogle dage siden på Trendsales. Forestil jer lige hvor fine de ville være til fx. sorte strømpebukser, hvor man lige kan titte ind til strømpen fra siden af...Desværre er de lidt for store til mig, men måske det var noget for en af jer andre derude? Det er vist en str. 38. 
Find dem lige her!

5 kommentarer:

 1. De ting man falder allermest for, er bare altid i den forkerte størrelse! Det sker hvert fald for mig på daglig basis, snart! :P
  Str. 38 er lige en str. for stor til mig desværre, men åh hvor er jeg også lidt forelsket! De er virkelig flotte.. :)

  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er ihvertfald også helt vild med dem!

  SvarSlet
 3. Åh hvaaad, de er smukke! Men jeg bruger 39 :( :(

  SvarSlet
 4. Lækre sko. Det holder mig dog lidt tilbage at vejret stadig er så koldt(og ikke mindtst, at de lover sne igen igen igen!). Fine er de ellers, og lige i min str.
  /C
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Lea: ja, de er skønne! Og sikkert ikke til at få fat i ellers. For mig er det virkelig bare det lille tit-hul i siden som gør dem helt fantastiske! Det er sjældent jeg ønsker mig mindre fødder, men det gør jeg sgu lige nu:D

  Christina: ja, hvad sker der også lige for det vejr? Man var lige begyndt at vejre forår og så kommer der sne igen! Synes du skulle springe på dem, hvis det er din størrelse!

  SvarSlet