torsdag

H&M nyheder


Med alle H&Ms sommerfristelser tager jeg dem på ordet og betragter det som at H&M nu personligt har lovet mig, at det bliver en lang og varm dejlig sommer! Deres tøj tyder ihvertfald på det, da der er i massevis af små kjoler, nyt badetøj, sandaler osv osv. Se alle nyhederne lige her.

En anden nyhed fra H&M er deres nye Inclusive linje/kollektion (ved ikke om det er et permanent indslag?) hvor det hedder sig at there´s room for all sizes. Det kan de fleste af os nok ikke være ligefrem uenige i og linjens størrelser går således fra den petite str. 34 til str. 54, hvilket betyder at alle størrelser er inkluderet - i én og samme design. Indtil nu har de større størrelser været henvist til B.I.B, der er H&Ms linje til lidt større kvinder, så mon ikke der er nogen derude, der nu bliver glade for at de kan få mulighed for at købe de samme kjoler som enhver anden størrelse kvinde? 

I øvrigt har jeg flere gange taget fejl i H&M og opdaget at det lækre stykke oversize tøj jeg stod med, ikke nødvendigvist var tænkt som oversize, men snarere som et stykke tøj til de lidt større kvinder...Fra B.I.B....

Så i forlængelse af Kvindernes kampdag den anden dag kan man jo passende råbe hurra for kvinder i alle størrelser - og for at H&M også gerne vil lave lækkert tøj til dem der ikke lige opfylder idealmålene...(Ja, ja ved godt at det nok handler mest om penge - at udvide kundekredsen og tilpasse sig befolkningsgrupper som ikke er blevet mindre i omfang med årene, men skal vi ikke bare vælge først og fremmest og være naive og mene at det er en win win situation for begge parter?)

Og husk hvis du bestiller noget at der er rabatkoder 9085 & 9052. Ved ikke præcist hvor længe de gælder, men prøv dig frem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar