fredag

Rød/sort outfit

Photobucket

Photobucket

Billede fra den anden dag, hvor jeg endelig fik indviet den røde sweater fra H&M. Som jeg godt ved allerede er blevet vist af adskillige andre, men sådan vil det jo altid være med noget fra H&M...

Er lige kommet hjem fra lidt træning og lidt indkøb og nu skulle jeg egentlig skynde mig at have noget at spise og så videre ud igen for at hente nogle bøger, hjem at hente børn, lave mad, se film med dem, putte dem og pyha! SÅ skal jeg slappe af! Jeg føler mig altså lidt gammel og brugt for tiden. Overvejede den anden dag, om jeg mon mangler nogle vitaminer, jern eller lignende, for synes bare jeg er træt hele tiden! Måske man skulle begynde at betragte det her speciale-halløj som et (uendeligt langsomt) marathon, hvor man skal passe lidt ekstra på sig selv, sørge for at få sin søvn, spise sundt og alt det der sædvanlige...Det må blive i næste uge, for nu er det altså snart weekend og i aften skal jeg spise slik!

9 kommentarer:

 1. Uh det ser godt ud!
  Hvor er bukserne fra? :)

  VH Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Michelle, tak, de er fra Very by vero moda, købt engang sidste år, så de fås nok ikke mere, men tror der er mange lignende i butikkerne.

  SvarSlet
 3. Wow-wow!
  De to ting passer jo helt godt sammen!
  - Nok især fordi det er på dig :)

  SvarSlet
 4. Du ser fantastisk ud! Den røde klær dig bare så godt!

  SvarSlet
 5. Hvor er rød en pæn farve til dig!

  Vh. Cæcilie Sofie
  www.somethingsalt.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Et lidt forsinket tak, havde overset din kommentar:)

  SvarSlet